MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Randaberg stoppet Vaulen
(10.08.04) Marginene var mot Vaulen på denne nydelige augustkvelden.
LOYD: Loyd Evensen følger med.
RANDABERG
2-1
VAULEN
Kim Henning Madland
31. min
Selvmål
38. min
86. min
Eirik Ekholdt
10. august - Randaberg - Tilskuere: 100 - Serie - Dommer: Cosmin Dima (Kopervik)
VAULEN
1. Tom Arne Bø Pedersen
2. Stein-Ivar Andersen -> 82 minutter
76
3. Øystein Winsnes
4. Sverre Gjuvsland
5. Alexander Landsnes
6. Eivind Staurland -> 71 minutter
7. Thomas Idsø
8. Anders Idsø
9. Eirik Ekholdt
10. Christophe Dagsland
11. Stian Lima -> 41 minutter
12. Gisle Aanerud <- 41 minutter
67
13. Øyvind Vollen <- 71 minutter
14. Olav Barstad Lund <- 82 minutter
15. Bjarne Hov
16. Eric Ordaz
Jarle Eike var fremdeles suspendert, Ronny Hauge var på jobb. Spillende assistent trener Erik Gysland fikk seg en liten strekk på trening i går og stilte i sivilt. Men Gisle Aanerud og Øystein Winsnes var tilbake siden sist. Ellers er Kim Henriksen nå på gang igjen etter skade og han stiller på trening i morgen.
FØRSTE OMGANG
Nydelig vær og en perfekt gressmatte var rammen for toppkampen mellom Randaberg og Vaulen på tirsdag kveld. Vaulen ville med seier ta ledelsen i divisjonen i et døgn, men med Randaberg og Buøy hakk i hæl kunne man havne nede på 4. plass med tap.
Randaberg åpnet sterkt, de forte spissene med langpassninger og utfordret Vaulenforsvaret på farten. Vaulen på sin side virket en smule daffe i solen og man fikk ikke plass til å trille ball på midten.
Etter to minutter fikk man dog en halvsjanse da Stian Lima på venstresiden slo helt over på andre stolpe til goalgetter Eirik Ekholdt, men Eddi klarte ikke å kontrollere den høye krossen og skuddet gikk utenfor høyre stolpe.
Randaberg hadde tre små og kjappe fremme og når Vaulen lå høyt fikk de nærmest flyplasser å kontre på, som etter 6 minutter da Stian Lima ble fraløpt av Kjetil Todnem som siste mann. Men keeper Tom Arne Bø Pedersen, som var dagens Vaulenspiller, fikk reddet i første omgang. En halvklarering skapte nye problemer, før man endelig fikk måket unna.
RIL var nå virkelig på hugget og Vaulen var heldige som holdt nullen.
Etter 22 minutter fikk Vaulen endelig samspillet til å fungere. Ekholdt la tilbake til Anders Idsø, men skuddet gikk utenfor. Dette var en god periode for Vaulen som minuttet senere fikk en ny sjanse, denne gangen var det Christophe Dagsland og Thomas Idsø som gjorde grovarbeidet før Ekholdts skudd ble reddet av Randabergs gode keeper Mohamed Sankoh.
Så var det Tommi Jokelas tur til å kontre, ballen ble slått i bakrommet på Vaulens venstreside og den tidligere Leeds-prøvespilleren toget unna før Tom Arne igjen vartet opp med en bra redning!
Etter 28 minutter fikk Stian Lima en god sjanse da han tok ballen innover og klemte til, men skuddet traff en Randabergspiller og ballen ble klarert rett foran nesen på Ekholdt.
Randaberg tok ledelsen etter 31 minutter da Winsnes måtte gi corner nede på venstresiden. Corneret ble slått til en umarkert Kim Henning Madland som enkelt headet inn 1-0.
Muligens det var varmen som gjorde Vaulen døsige og ukonsentrerte, Randaberg kom iallefall lett til sjansene som etter 33 minutter da Tommen måtte redde nok et skudd fra Jokela.
Eivind Staurland prøvde seg også fra 20 meter, men skuddet gikk like over.
Så etter 38 minutter skulle de hvite og sorte doble ledelsen. Kjetil Todnem forserte på høyre og fikk slått hardt inn, der kom Sverre Gjuvsland skliende inn for å blokkere, men isteden gikk ballen i Sverre og nede i nærmeste hjørne til selvmål. Tommen var på ballen, men linjemann vinket og mente ballen var inne. Noe godt plasserte Vaulenspillere var sterkt uenig i.
Etter 41 minutter kom forsvarer Gisle Aanerud innpå for Stian Lima, noe som betød at Stein-Ivar Andersen gikk opp på venstre midtbane.
Første omgang endte med ledelse 2-0 til Randaberg etter dårlig samspill av Vaulen og mange personlige feil.
Vikings hjelpetrener Geir Lunde var forøvrig på kampen, men det er vel heller tvilsomt at han ble imponert av det han så av Vaulen i første omgang.

ANDRE OMGANG
Randaberg var nær på to cornere igjen etter 50 minutter, først reddet Tommen, men på det påfølgende corneret var Tommen glepphendt og man var heldig som holdt unna.
Christophe Dagsland var naturligvis tennt mot sin gamle klubb, men ble godt pakket inn. Etter 51 minutter kom han til skudd etter en kontring, men han var i ubalanse og det ble et svakt skudd som keeper lett reddet.
Lars Viste ga Randaberg muskler og etter 55 minutter klemte han til på et frispark, men Tommen fikk gitt til corner med en enhåndsredning.
Like etterpå la Sverre Gjuvsland flott igjen til Eirik Ekholdt inne i boksen, men keeper tok lett det distinkte skuddet.
Nå var Vaulen tilbake i sitt gamle gode jeg og man kom til mange sjanser. Etter 62 minutter skulle det ha vært mål. En utoverskrudd kross fra Gisle Aanerud ble møtt flott av Stein-Ivar Andersen på andre stolpe. Det første skuddet ble stoppet, men Steini fikk banket inn returen! Men linjemannen hadde en flaggdag, og mente det var offside på den andre sjansen, noe som er uforståelig da det er samme spiller som setter inn en retur!
I det 66. minutt slo Anders Idsø et frispark inn i boksen, men headingen fra Alexander Landsnes ble for løst og keeper fikk reddet. Like etterpå kom Gisle Aanerud i dommerens bok etter en ureglementert takling nede på høyre siden.
Tiden startet å gå ut for Vaulen og da 20 minutter gjenstod prøvde Christophe seg på egen hånd med et kanonraid, ballen ble slått over til Steini på andre som flott fikk presset ned skuddet, men keeper fikk reddet igjen og gitt til corner.
Corneret randt ut i sanden og isteden kontret Jokela, men Tommen var med på notene igjen.
Nå foretok Vaulen seg et spillerbytte da sidebacken Øyvind Vollen kom inn for Eivind Staurland, dermed gikk Gjuvsland opp på midten, mens Aanerud trakk inn sentralt i forsvar.
Etter 76 minutter fikk Stein-Ivar Andersen gult kort for hands.
Man nærmet seg slutten, varmen og det annulerte målet hadde tatt mye av luften ut av. Åtte minutter før slutt satte mann inn Olav Barstad Lund for Stein-Ivar Andersen i et forsøk på å få mer løpskraft på midten.
Så etter 86 minutter fikk Vaulen endelig overlistet keeper Sankoh. Etter spill langs høyre med Vollen og Lund involvert, ble en ball liggende fri i feltet som Eirik Ekholdt flott satte inn i mål! Dette var Ekholdts femte mål på de fire siste kampene!
Tre minutter ble lagt til, men det var faktisk Randaberg som kom nærmest på to kontringer. Først et skudd over, før Tommen mesterlig fikk reddet da en Randabergspiller ble spilt fritt igjennom helt på tampen.

ANDI FRISPARK: Vaulen presset på mot slutten.

Trener Bent Lie måtte dermed se en rekke på åtte ubeseirede kamper ta slutt, dette var Vaulens første tap siden Bryne 2 kampen 1. juni.
"Marginene var mot oss i dag, men det er ennå mange poeng å ta," fortalte Bent, som nå ser frem til nye sjanser mot Figgjo på fredag klokken 19.00 på Hinna.