1p. Anders Stokkebø
I den glovarme heksegryten på Hundvåg, vartet Vaulen opp med samba fotball.
Første kamp etter ferien pleier ofte å være tam og dårlig, men det var tydelig
å se at Frode limas fotballskole har gjort Beachboys godt.
Vaulen tok kommandoen fra start og vartet opp med flotte kombinasjoner framover på banen. Bare en meget opplagt Tommy Ulseth i Hundvåg-målet, hindret 2-sifra.
Gisle Aanerud hadde kampens første sjanse, da han headet i bue over Ulseth, men
Vaulen-vennen Ulseth klarte på et mirakuløst vis å fiste ballen over.
Vaulen kjørte nå på og Stian Lima fikk de neste sjansene, men gang på gang stod
Ulseth "the wall" i veien. Men etter 30 minutt måtte han plukke den første ballen ut av nettet. Stian "Smith" Lima, fyrte til på volley og ballen suste i nettet. Veldig lik scoring som hans store forbilde Alan Smith lagte på søndag.
Like før pause hadde Vaulen nok en stor sjanse, Men Henning klarte ikke å
overliste "the Wall". Dermed ebbet 1.omg, noe flatterende ut, med 1-0 til Vaulen.
2. omgang startet litt tamt. Og Vaulen innviterte Hundvåg inn i kampen igjen.
Faktisk så snudde Hundvåg kampen til 2-1 i løpet av de første 20-25 minuttene
av omgangen. Men da fikk nok være nok, og Vaulens midtbane tok ansvar. Annført
av Thomas Nyland og Bjarte Rannestad, begynte Vaulen opphentingen. Unge Nyland lobbet frekt over Ulseth og satte ballen enkelt i mål.
Nå fant Vaulen virkelig fram til storspillet fra første omgang og rullet opp sjanse på sjanse. Henning som til vanlig står i mål, skapte mye uro for Hundvåg forsvaret. Og med ca 10 minutt igjen å spille, spillte han fram Bjarte Rannestad. Men som så mange ganger før i kampen, var Ulseth'en umulig å overliste. Vaulen måtte vente helt til det 83. minutt på det meget fortjente seiersmålet. På et nydelig corner fra
venstre, steg Øyvind Steinsbø opp og headet uttagbart i mål.
I sluttminuttene presset Hundvåg på for en utligning, men Vaulen guttene jobbet godt og holdt unna. Spesielt Thomas Nyland, Barri Rannestad, Bernt E Næsse og keeper-Henning stod fram i sluttminuttene.
En viktig og meget fortjent seier for B-laget, som virker sterkere enn på lenge.