MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Ustoppelige på egen grus
(10.06.03) Øyane åpnet friskt og tok en tidlig 2-0 ledelse. Så: Ole Bjørn Bredesen spiller nydelig vegg med Jone Olsen, og Bredesen avslutter med en meget vakker lobb. Det psykologiske reduseringsmålet før pause var i boks.
I andre omgang var det kun ett lag på banen. Vaulen utlignet tidlig og spørsmålet var bare hvor stor seieren skulle bli. Vidar Skålevik fyrte av et kanonskudd som en noe uheldig keeper ikke klarte å avverge.
VEGARD VISTE MUSKLER: Vegard Ravndal kom innpå i andre omgang og ble helten.
Ole Bjørn Bredesen økte til 3-2 etter fremragende angrepsspill av Vaulen. Oli har nå fire mål på to kamper, et meget bra snitt.
Pluss i boken må også gå til dommer Tom Arne Bø Pedersen som var meget god og våken da Vaulens spiss satte inn et mål med hånda, i rene Diego Maradona-stil.
Så var det tid for Ravndal-show. Frode Lima hadde børstet støv av den gamle storspilleren Vegard Ravndal foran denne kampen.
Ravndal leverte en kjempekamp og bandt opp flere motstandere med den fryktede hodestyrken han besitter. Ravndal viste spisskompetanse og satte inn en retur fra Eirik Ekholdt. Ekholdt fikk gleden av å avslutte showet med en nydelig heading rett før slutt.
VAULEN 3
5-2
ØYANE
0-1
Stian Fossan
0-2
Trond Torbjørnsen
Ole Bjørn Bredesen
1-2
Vidar Skålevik
2-2
Ole Bjørn Bredesen
3-2
Vegard Ravndal
4-2
Eirik Ekholdt
5-2
10. juni - Vaulenbanen - Tilskuere: 15 - Serie
VAULEN C
1. Eirik Sunde
2. Jostein Jensen
3. Pål Særvoll
4. Ole Bjørn Bredesen
5. Eirik Ekholdt
6. Kjetil Stensland
7. Christian Lie
8. Jone Olsen
9. Vidar Skålevik
10. Vegard Ravndal
11. Frode Lima