Hector matchvinner for B-laget
(11.06.10) B-laget fikk sin fjerde strake seier da de torsdag kveld vant 2-1 hjemme mot Muskel.
Are Meling scoret først for Vaulen, før Hector Vestbø ble matchvinner.
2–1
10. juni – Vaulenbanen – Serie – Dommer: Brikt-Terje Skipanes (Randaberg IL)
14. Hector Vestbø -> 75 minutter
Vi skulle ut å vise muskler mot Muskel i dagens kamp. Trener Stian Myklebust måtte selv ta på seg keeperhansker da vi ikke hadde keeper til kampen.
Det var ikke noen stor kamp av Vaulen. Muskel kom ikke til noen store sjanser i første omgang og Vaulen hadde noen bra sjanser som keeperen til bortelaget reddet mesterlig.
Det var Are "Super" Meling som fikk sitt andre mål i sin andre kamp for B-laget i år. Dermed gikk vi til pause med 1-0 ledelse.
I pausen gjorde vi noen avtalte bytter og Ronny "Guffen" Hauge gikk i mål og inn kom Christian Lyse og Øystein Berge Gjellestad, ut gikk Are Meling og Jostein Eidem.
Andre omgang startet med stort press av bortelaget og det var ikke helt ufortjent at Muskel fikk sin utligning. La det være klart, keeper kunne ikke tatt den ballen...
Men vi tok litt mer over utover omgangen og Lysen skapte mye med sin farlige store fart, men det var ein etnebu som skulle bli dagens mann. David Møller slo et bra frispark inn mot mål der går Hector Vestbø opp og stusser ballen fint i mål.
Dermed var fire seire på rad et faktum, selv om vi nok gjerne gjorde en av årets dåligste kamper.
Vil trekke frem Espen fra Gutter 16 som gjorde en kjempejobb som venstreback, han beviste at det ikke er tilfeldig at han trener med A-laget og skal bli spennende å følge han videre. Tror A-laget vil få mye glede av han.