Tapte 2-1 for Brodd i Junior Elite
(10.03.19) Et disiplinert Vaulen slapp Brodd til få sjanser, men slet å skape noe selv.
Thomas Surdal Arnesen utlignet til 1-1 etter 27 minutter da han snappet opp et svakt utspill.
Brodds vinnermål kom etter straffespark tidlig i andre. Nygård var nær på et skudd fra returrommet, mens Surdal Arnesen ikke fikk stokket beina på Endre Liens nydelige innlegg.
BRODD G19
2–1
VAULEN G19
Casper Aalen Norseng 17 min

27 min Thomas Surdal Arnesen
Casper Aalen Norseng (str)
53 min
10. mars – Midjord Tilskuere: 60 – Serie – Dommer: Anders Løge (Forus & G.)

10. Fredrik Bokn Hansen <– 87 minutter 71
4. Daniel Larsen Stensland <– 40 minutter (–> 87 min)

2. Bjørnar Høyland Ulfeng <– 63 minutter

20. Thomas Surdal Arnesen

14. Endre Lien –> 40 minutter

3. Eskil Haaland Idsøe –> 63 minutter

Så vidt Vaulen kunne stille lag her. Keeper Endre Lien var med som utespiller, mens Bjørnar Høyland Ulfeng og Eskil Haaland Idsøe ble hentet opp fra G16.
Nydelig solskinnsvær hadde lokket frem masse tilskuere til denne kampen som for Vaulen var en fremskjøvet seriepremiere da man skal på treningsleir med A-laget neste helg.
Brodd med fem spillere fra A-troppen styrte mye av det som skjedde på Midjord. Et disiplinert Vaulen flyttet seg bra og slapp Brodd til få sjanser.
Etter 17 minutter sprakk det dog da Casper Aalen Norseng ga 1-0.
Vaulen svarte like før halvtimen da Thomas Surdal Arnesen snappet opp et svakt utspill, rundet keeper og satte pent inn i det tomme målet fra skrå vinkel.
Lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

Vaulen kunne ha tatt ledelsen tidlig i første omgang da et perfekt innlegg fra Endre Lien søkte Thomas Surdal Arnesen på fem meter, men spissen klarte ikke å stokke beina.
Isteden fikk Brodd et straffespark etter at Galan Mohammed Ahmed hoppet inn i kroppen på Gabriel Økland Retallack og fikk straffespark. Casper Aalen Norseng var sikker og ordnet 2-1.
Brodd styrte det meste og hadde et par forsøk som gikk like utenfor.
Nærmest for Vaulen var Morten Nygård som skjøt like over fra returrommet etter en corner.
På tampen kastet Vaulen frem stopper Idar Røed Randeberg som spiss, men det
ville seg ikke.
To minutter på overtid måtte Morten Nygård hjelpes av banen etter en vridning nederst i ryggen ga store smerter.
For bilder fra kampen se her, sjekk også Brodd på facebook her!