Har funnet storformen
(08.11.11) Vaulen har funnet storformen, litt synd at det var i november...
Magne Christiansen er i storform om dagen. Tre nye mål ble det i dag. Han har nå scoret seksten mål på de siste åtte kampene, egentlig er det syv kamper da han måtte ut med skade tidlig i den ene.
Magne Christiansen 5–0
9. nov – Stemmen –  NSE høstturnering – Dommer: Halvor Briskemyr (Austrått)

–> 45 minutter

Thomas Idsø og Ronny Hauge vil lede de oransje under NSE høstturnering.
Vaulen (4–4–2): Håkon Kvissel Ohren – Ronny Hauge, Eivind Staurland, Daniel Vatland, Halil Husic – Henrik Jelsa, Anders Idsø, Anders Dale, David Møller – Steinar Brovold Hauge, Magne Christiansen.
Ny storseier i Pol-turneringen
Vaulen startet dårlig de første ti minuttene i tåkehavet, men kjempet til seg et overtak. Fra Anders Dale ga de oransje ledelsen med et skudd fra 18 meter var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle ende.
Magne Christiansen og Steinar Brovold Hauge økte og til pause stod det hele 3-0 til Vaulen og det skulle vært to mål til, eller hva Henna?
I pausen går en litt varm Ronny Hauge ut og inn kommer Stian Falnes.
Vaulen kjørte kampen i andre omgang og slapp ikke Tasta til noen sjanser. Magne Christiansen scoret to mål til, dermed tre i dag og han viser at han er en målscorer av rang, selv om han begynner å bli vel tynn i håret.
Vikartrener Ronny Hauge trakk frem Halil Husic etter kampen. "Han blomstrer sent på høsten fra sin venstreback plass, også keeper Håkon Kvissel Ohren gjør en bra kamp. Kan også nevne at det var coaching i verdensklasse." ;)