Slo Hinna
(09.11.05) Vaulen er klar for kvartfinale i POL-turneringen etter at man onsdag slo Hinna 6-2.
KEEPER SOM SPISS: Keeper-Tommen med nydelig scoring ga 1-0.
HINNA
2-6
14 min
Tom Arne Bø Pedersen (A Idsø)
16 min
Tom Stian Sunde (A Idsø)
18 min
Magne Christiansen (R Hauge)
36 min
Thomas Idsø (A Idsø)
40 min
Thomas Idsø
Hinna
42 min
Hinna
46 min
55 min
15. Frode Lima <- 49 minutter
Vaulen hadde flere fete sjanser i starten, 1-0 ble det etter 14 minutter da Tom Arne Bø Pedersen på kaldt vis lobbet over keeper som kom på halvdistanse.
To minutter senere økte Tom Stian Sunde da han satte inn et innlegg fra venstre.
Etter 18 minutter scoret Magne Christiansen 3-0 etter et heftig sololøp fra midten.
Broder Andi la så over til Thomas Idsø som fikk god til til å sette inn 4-0 etter 36 minutter. Fire minutter senere scoret Thomas igjen, denne gangen på en lur lobb fra vel 25 meter.
Hinna reduserte så to ganger på Vaulen, uten at bursdagsbarnet i mål, Helge Dørheim (18), kunne gjøre noe. Før Vaulen fastsatte resultatet til 6-2 da Johnny Erga fikk to sjanser etter et frispark fra Thomas.
Det ble noe ampert på slutten og en Hinnaspiller fikk en tidlig dusj etter sitt andre gule kort for dagen.
Vaulen ble dermed nummer to i sin pulje og skal spille kvartfinale tirsdag klokken 18.00, enten mot POL, Hundvåg eller Tasta. Dette blir klart torsdag kveld.