Stødig av sterkt B-lag
(08.06.08) Med åtte spillere fra A-stallen skulle B-laget vinne komfortabelt 6-1 over Hjelmeland mandag kveld. Etter en treg start løsnet det og målene skulle renne inn. Alle Vaulens mål kom fra forskjellige målscorere.
GAMLE KJENTE: Eivind mot gamle venner fra Årdal.
VAULEN 2
6-1
HJELMELAND
Stian Husvæg (K Aasland)
32 min
Marius Fossmark (E Staurland)
33 min
Tore Søraas (B Rannestad)
44 min
Bjarte Rannestad (D Møller)
62 min
Ørjan Grønnevig
76 min
Tom Arne Bø Pedersen (D Møller)
80 min
84 min
Hjelmeland
9. juni - Hinna stadion - Tilskuere: 10 - Serie - Dommer: Alf Inge Jåtten (Klepp)
VAULEN 2
12. Einar Dørheim
3. Tore Søraas <- 60 minutter
15. Ronny Hauge <- 75 minutter (-> 83 min)
4. Kjetil Aasland
4. Marius Fossmark <- 83 minutter
24. Kenneth Dahle
23. Bjarte Rannestad <- 75 minutter
20. Eivind Staurland <- 62 minutter (-> 75 min)
5. Simon Storebakken -> 75 minutter
Vaulen B på femte plass, Hjelmeland på syvende plass før mandagens oppgjør i 5. divisjon.
Vaulen B (4-4-2): Einar Dørheim - Tore Søraas, Kjetil Aasland, Marius Fossmark, Ronny Hauge - Kenneth Dahle, Bjarte Rannestad, Eivind Staurland, David Møller - Stian Husvæg, Stian Falnes.
Det var en heller tam start. Vaulen virket å ha mest å gå på, men Hjelmeland kriget godt fra seg.
Første sjanse kom etter kvarteret da Bjarte Rannestad slo frem til Stian Husvæg som både rundet venstrebacken og keeper, men fikk ballen langt foran seg og det svake venstrebensskuddet ble reddet på streken.
Et innoverskrudd corner fra Stian Husvæg etter 20 minuter skulle gå høyt oppe på lengste stolpe og ut. Husi traff metallet igjen minuttet etterpå da Eivind Staurland matet han på venstre side av boksen, men forsøket gikk i venstre stolpe og ut.
Et langt innkast fra Stian Falnes etter 23 minutter gikk helt over på andre stolpe, men volleyforsøket fra David Møller gikk rett inn til keeper.
Etter 32 minutter slo stopper Kjetil Aasland et 40 meter langt oppspill til Stian Husvæg som rev seg løs og satte ballen oppunder nettaket!
Like etter ble det 2-0. Stian Falnes kastet inn, ballen falt ned til Eivind Staurland som fikk sitt skudd blokkert, men ballen falt ned til Marius Fossmark som pirket inn fra et par meter.
Nå hadde det løsnet og Stian Falnes kom nær etter 34 minutter, men vippen gikk like over mål.
Ronny Hauges corner etter 38 minutter fant hodet til Kenneth Dahle, men keeper leverte en enhåndsredning.
Hjelmelands beste sjanse kom etter 39 minutter på en kontring, spiller nummer åtte så at keeper stod langt ute og prøvde å løfte over, men en spenstig Einar Dørheim fikk kastet seg bakover og slå ut til corner!
Bjarte Rannestad slo så flatt inn til Kenneth Dahle som klemte til med en dupper fra 18 meter i venstre kryss og ut!
Stian Husvæg ville ha mer og fikk ballen over fra venstre etter 42 minutter, men avslutningen ble vridd like over lengste hjørne.
En offensiv Tore Søraas slo flatt opp på Bjarte Rannestad og fikk ballen igjen, han stormet inn i midten og kriget seg mellom tre forsvarere før han planet kula nede i høyre hjørne til 3-0!
Stian Husvæg slo inn flatt fra venstre etter 53 minutter, David Møller hoppet elegant over og Kenneth Dahle bredsidet like over venstre vinkel.
Eivind Staurland slo så opp på Stian Husvæg som dro seg ned til dødlinjen på venstre, ballen ble slått flott inn foran mål til Tore Søraas som prøvde seg med en frekk hæl mellom beina.
Det var nok med sjanser nå. Stian Falnes forsøkte seg med en hard volley, mens David Møllers skudd ble fistet like over etter stort forarbeid av Husi.
Så ble det en del bytter, etter timen kom Øyvind Vollen inn for Tore Søraas.
Det ble 4-0 etter 62 minutter. Stian Husvæg løftet inn til Stian Falnes på 16 meter som skjøt i keeperens edlere deler, ballen gikk ut til David Møller som fant Bjarte Rannestad, med en elegant lobb over forsvarerene og en skadeskutt keeper fant ballen veien inn i nettmaskene.
Høyrekant Morten Andreassen kom så inn for Eivind Staurland etter 62 minutter, samtidig gikk David Møller inn i midten.
Vaulen var nå svært offensive. Først hadde Bjarte Rannestad et tungt skudd som det ble gitt retur på, deretter la Husvæg inn til Morten Andreassen som fikk en dobbelsjanse inne i femmeteren.
To nye bytter fulgte da Ørjan Grønnevig og Tom Arne Bø Pedersen erstattet spissene Stian Falnes og Stian Husvæg etter 68 minutter. Grønnevig tok plass på høyrekant, mens Morten Andreassen gikk opp som spiss.
Publikumsfavoritten Tom Arne Bø Pedersen leverte så et heftig dribleraid før han ble taklet og falt lett, men tungt. Ballen trillet over til Kenneth Dahle som skjøt på undersiden av tverrleggeren og ut!
Kvarteret før slutt gjorde coach Christian Lie to nye bytter da Eivind Staurland kom inn igjen og erstattet Bjarte Rannestad, mens Simon Storebakken erstattet Ronny Hauge på backen.
Sekunder etterpå ble Morten Andreassen spilt opp på, han hoppet over ballen og lurte stopperen. Alene mot keeper prøvde han å løfte over, men ble hindret med lange fingertupper. Returen gikk ut til Ørjan Grønnevig som satte ballen kontant nede i venstre hjørne!
Et presist corner fra David Møller fant Tom Arne Bø Pedersen på andre stolpe som headet inn 6-0!
Marius Fossmark landet så forkjært og måtte gi seg, Ronny Hauge kom inn igjen etter 83 minutter.
Hjelmeland slo inn et frispark etter 84 minutter som noe enkelt ble headet inn til 6-1.
Kenneth Dahle slo over mot David Møller etter 89 minutter, ballen ble vinklet ut med hælen til Tom Arne Bø Pedersen som plutselig var helt fri, men forsøket gikk innen keepers rekkevidde.
På overtid slo David Møller en ny god corner inn på andre stolpe, men Simon Storebakken headet utenfor.
Neste kamp er 17. juni også den på Hinna stadion mot Hinna 2!