Magiske Magne
(09.05.07) Fem - FEM - mål av Magne Christiansen ga 5-0 seier over Bjerkreim onsdag kveld. Dermed løsnet det endelig for Vaulen som har slitt sånn i sesonginnledningen.
MAGIKEREN FRA ØLEN: Magne Christiansen i egen klasse.
5-0
BJERKREIM
Magne Christiansen (A Idsø)
23 min
56 min
Magne Christiansen (A S Nilsen)
76 min
Magne Christiansen
80 min
90 min
9. mai - Vaulenbanen - Tilskuere: 50 - Serie - Dommer: Henning Torgersen (EIK)
87. Eric Ordaz
Vaulen stod med fem strak tap før denne kampen. Før kampen ble trener Ole Søyland intervjuet på lokalradioen. Hør intervjuet her!
ON AIR: Ole blir intervjuvet av SA, direkte på nettradio, før kampen.
Vaulen (4-5-1): Tom Arne Bø Pedersen - Marius Fossmark, Robert Hovland, Espen Klette, Stein-Ivar Andersen - Alexander Surdal Nilsen, Magne Christiansen, Thomas Idsø, Anders Dale, Anders Idsø - Tom Stian Sunde.
Strålende vær for fotball og en 50 tilskuere omkranset banen.
En lang ball ble slått opp av Alexander Surdal Nilsen etter 5 minutter. Tom Stian Sunde vant luftduellen, la igjen 45 til Anders Dale som fra 10 meter skjøt rett på keeper.
Bjerkreim slo inn et høyt frispark fra venstre etter 8 minutter. En Bjerkreimspiller fikk stige fritt og heade ned mot det høyre hjørnet, men Tom Arne Bø Pedersen var våkent med og fikk gitt til corner.
Gjestene jobbet knallhardt i starten. Vaulentrenerne var ikke fornøyd med hva de så og sendte alle innbytterne i oppvarming etter 10 minutter.
Etter 22 minutter fikk Bjerkreims nummer 2 gult kort for en stygg takling på Magne Christiansen. Anders Idsø tok frisparket og slo inn til Espen Klette som headet fra 8 meter, keeper fikk med nød og neppe slått til corner.
Vaulen tok ledelsen etter 23 minutter da Anders Idsøs corner fra venstre ble returnert ut på venstre hvor ballen ble slått inn foran mål til Magne Christiansen som fra 15 meter dundret til med hel volley oppe i det høyre hjørnet!
Gigantsjanse til Vaulen etter 28 minutter da en flott kross fra Alexander på høyre fant Anders Dale på andre stolpe, men headingen fra kloss hold gikk tverrlegger ut.
Tom Stian headet inn en serv fra Thomas Idsø stang inn etter 34 minutter, men dommeren mente Tommy brukte hendene for å nå ballen.
Anders Idsø forserte kjapt nedover venstre etter 40 minutter og la inn til broder Thomas, men Bjerkreim fikk igjen slått ut over kortlinjen. Corneret fra Thomas ble headet utenfor av Espen Klette.
Et nydelig veggspill regisert av Alex og Tommy etter 43 minutter gjorde at den unge høyrekanten fikk sendt av gårde en lur avslutning i det høyre hjørnet bare for å se ballen ble reddet og gå i bane mot det motsatte krysset før den ble headet ut. Oi, oi, for et fantastisk spill av Vaulen og Alex!
Om Bjerkreim hadde litt å komme med i første omgang, var det kun Vaulen i andre omgang. Et Anders Idsø corner etter 47 minutter fant Tommy, men headingen strøk tverrlegger.
Anders Idsø fant Magne ganske så fri til høyre i boksen, skuddet steg og steg før det gikk over nærmeste kryss.
Bra spill av Vaulen da Dale og Alex kombinerte, legget fra høyre ble møtt av Tommy som satte den utenfor.
Thomas fant Anders Idsø på det venste hjørnet av feltet, han dro av en mann før han tuppet ballen like utenfor høyre kryss.
"Alexander Den Store" slo inn til Stein-Ivar Andersen etter 54 minutter, men stupheadingen strøk over tverrlegger. Igjen kom det etter stort spill av et dominant Vaulen.
Etter 56 minutter doblet de oransje ledelsen. Robert Hovland slo inn en høy ball. Fra venstre slo Anders Idsø inn lavt på tverrs til Magne Christiansen som kaldt satte ballen lavt nede til høyre.
Etter 62 minutter kom Anders Owren inn for Tom Stian Sunde. Tommy vant så godt som alt i luften, men nå tok man ikke sjansen å spille han mer.
Magne ble tatt på 25 meter til høyre for mål etter 66 minutter. Anders Idsø fikk sjansen til å skru den hjem, men keeper rakk ned i nærmeste hjørne og slo ut til corner.
Anders idsø fikk ballen fra Thomas etter 71 minutter, etter et nydelig piruettmedtak la han ballen mot det venstre hjørne, men et tigersprang av keeper stoppet han.
Robert Hovland vant et corner fra Thomas etter 73 minutter, men satte ballen utenfor.
Magnes hattrick kom etter 76 minutter. Et kjempelegg fra Alexander Surdal Nilsen på høyre fant Magne Christiansen på andre som headet inn!
Så en bisarr situasjon der Espen Klette ble tatt hardt og falt i Vaulensupporter Loyd Evensen som gikk i bakken, heldigvis gikk det bra. Har Vaulen den mest intime banen, eller hva?
Et dobbelt bytte etter 78 minutter så Stian Lima og Jean André Gjelsten komme inn, ut kom Alexander Surdal Nilsen og Espen Klette.
Åtti minutter nå og Magne Christiansen mottar ballen fra venstre, krangler seg forbi Bjerkreim-midtstopper og fyrer ballen nede i lengste hjørnet.
Så like før slutt ble det 5-0 ved samme mann. Denne gang blir Magne Christiansen spilt gjennom av midtbanen, Magne forserer og avslutter på samme måte som det fjerde målet.
Vi er usikre på målgivende på disse to målene, men trioen Robert Hovland og Idsøbrødrene mente de hadde vært sterkt delaktige i forspillet til begge målene.
Unikt av Magne som scoret fem mål. Egentlig hadde trenerne tenkt å ta Magne av etter sine tre første, da de mente han hadde gjort jobben. Istedenfor ble han historisk!
MC STEVNE: Magne med ”Give Me Five”!
INN I SOLNEDGANGEN: Helan og Halvan rusler hjemover glade og fornøyde…