B-laget i storslag
(10.05.05) Hundvåg B - Vaulen B 2-5
Mål: Stian Lima (2), Tord Løberg, Tom Stian Sunde, Thomas Nyland.
Årets første bortekamp ble "eden mad" for Beachboys B. Vaulen tok kommandoen fra start og styrte kampen fullstendig.
BIG MAC: Stian Lima med to mål.
På topp spilte superparet Lima/Sunde stort. Sunde vant alt på hodet og Lima sprang som en rakett på alt som falt ned i bakrommet.
1-0 kom ved Stian Lima som alene med keeper var kald som en fisk og rundet keeper. Kunne tro at den mannen/gutten hadde spilt spiss i hele sitt liv.
Litt senere kunne evigunge Tord “løbba” Løberg sette inn 2-0 på straffe. Et kaldt og rolig straffe helt utagbart for keeper.
I pausen gjorde laget en del skifter. Kanskje ikke fullt så heldige, for Hundvåg kom inn i kampen igjen og utlignet til 2-2.
Noe måtte gjøres og Jonny Erga fikk en overhaling fra treneren samtidig som Erik Rafoss ble flyttet over på høyre siden. Dette gav umiddelbar virkning, og Erga som hadde fått litt kjeft gav svar på tiltale umiddelbart. Han fosset opp langs høyresiden og skapte hodebry for skrullete Hundvåg-forsvarere. Og i løpet av 5 minutt var stillingen 5-2 etter mål fra Lima, Sunde og Nyland.
Resten av kampen ble en formalitet, men en stygg episode like før slutt overskygget det flotte seieren.
En meget bra kamp av Vaulenguttene som viste seg fra en mer effektiv side enn forrige kamp mot Fogn.