Ute av cupen
(09.04.07) Spillemessig fremgang til tross ble det 2-1 tap for Vidar i cupen.
Magne Christiansen scoret for Vaulen, mens Trond Debes nettet to for bortelaget.
HISTORISK: Magne Christiansen ble første A-lagsspiller som scoret på nye Vaulenbanen.
1-2
VIDAR
61 min
Trond Debes
Magne Christiansen (A Idsø)
72 min
74 min
Trond Debes
9. april - Vaulenbanen - Tilskuere: 80 - NM - Dommer: Leidulv Nygaard (Tjensvoll)
27. David Møller
Keeper Tom Arne Bø Pedersen var ute med feber. Stein-Ivar Andersen ute i to-tre uker med et brukkent ribbein. Espen Klette er snart klar igjen etter sin kneskade.
Tom Stian Sunde, Eivind Staurland, Ronny Hauge, Jean André Gjelsten, Stian Refvik stod også over.
Vidar hadde gjort en rekke endringer siden treningskampen for noen uker siden.
Vaulen (4-3-1-2): Eric Ordaz - Marius Fossmark, Tore Søraas, Robert Hovland, Stian Lima - Magne Christiansen, Thomas Idsø, Anders Idsø - Ørjan Birkeland - Trond Kindervåg, Morten Vadla.
KLART FOR KAMP: Spillerne klar for prosesjon ut av klubbhuset.
Åtte grader og regnbyger til tross, godt med folk langs sidelinjen.
Vaulen virket å være på hogget igjen etter å ha slitt i det siste. Man gjorde det enkelt med demp og slå og hadde overtaket i første omgang.
Etter fem minutter spilte Vaulen seg frem til en halvsjanse da Trond Kindervåg la igjen til Anders Idsø på venstre, som la over mot andre stolpe hvor Morten Vadla som satte ballen utenfor.
Like etter reddet Sverre Gjuvsland på streken etter at han hadde fomlet det til for seg selv.
Vidars spiss stod plutselig helt fri foran mål etter 11 minutter etter kommunikasjonssvikt der bak, men keeper Eric Ordaz kom ut og reddet flott.
Et frispark som ble slått inn etter kvarteret ble skutt mot mål fra kort hold, ballen gikk i hånda til Trond Kindervåg, men dommer overså det hele.
Et langt utspark fra keeper Ordaz etter 19 minutter fant Trond Kindervåg som stusset ballen videre til Morten Vadla, men venstrebensskuddet ble svakt og trillet inn til keeper.
Thomas Idsø tok et frispark fra utsiden av det venstre hjørnet av boksen. Trond Kindervågs heading ble slått unna, men returen gikk ut til Robert Hovland som måtte se sitt skudd gå via en rødtrøye og like over tverrlegger.
Omgangen ebbet ut med 0-0.
Regnet pøset nå ned og publikum trakk mot klubbhuset.
I andre omgang jevnet det seg ut og Vidar tok da også ledelsen etter 61 minutter. Vaulen lot venstrekanten Jens få gå fritt og slå inn, Trond Debes viste klasse da han stusset ballen i lengste kryss. Et flott mål, men litt for enkelt.
Vidars stopper Frode Hansen fikk gult kort etter 65 minutter for en sein takling på Morten Vadla.
Ørjan Birkeland fant Trond Kindervåg på 16 meteren etter 71 minutter, men skuddet gikk like utenfor høyre stolpe.
Vaulen fikk endelig hull på byllen etter 72 minutter. Anders Idsø slo på tverrs over til Magne Christiansen som fikk stå fri på høyre. Manna dempet før han kaldt la ballen nede i lengste hjørne.
UTLIGNET: Magne Christiansen ga Vaulen nytt håp med 1-1 målet, men det varte ikke lenge.
Håpet brast like etter da Trond Debes sterkt kjempet seg fri fra hele Vaulenforsvaret og elegant lobbet ballen i venstre hjørne.
Vaulen foretok seg så et par bytter. Stian Husvæg kom inn for Morten Vadla etter 74 minutter, mens Christian Lyse kom inn for Ørjan Birkeland etter 79 minutter.
Stopper Tore Søraas fikk seg så en smell i akillesen og ble erstattet av Tore Tjentland etter 82 minutter.
Mot slutten kastet man mer og mer folk. Robert Hovland hadde en nydelig kross fra høyre, men ingen tok vare på muligheten foran mål.
på overtid ble så Magne Christiansen tatt på 22 meter litt til høyre for mål. Bra hold for Anders Idsø, skuddet hadde fin retning med gikk i et hode i muren.