Ville det ikke nok?
(08.10.11) Vaulen må høyst trolig belage seg på nok en sesong i 4. divisjon. Lørdag tapte man nemlig 4-3 borte mot Havdur etter en svak opptreden.

HAVDUR
4–3

7 min
Magne Christiansen (T Idsø)
Harald Øgård Todnem 35 min
Karl Erik Ellingsen 55 min

69 min Magne Christiansen (Lyse)

79 min Eivind Staurland (str.)
Harald Øgård Todnem 84 min
Håvard Klepp
87 min
8. sept – Sola 3 Tilsk.: 50 – Serie – Dommer: Kjell Arne Lundin (Viking)

23. Erik Bård Bråtveit

Vaulen hadde en rekke forfall. Mathias Paulsen (bortreist), Alexander Landsnes (bortreist), Stian Lima (bortreist), Tore Søraas (skadd), Jarle Eike (skadd), Øystein Berge Gjellestad (skade), Christer Husvæg (syk), Anders Idsø (syk), Erik Bård Bråtveit (syk).
Endre Tangen var nyoperert i skulderen og Thomas Idsø var spillende trener.
Vaulen (4–3–3): Håkon Kvissel Ohren – David Møller, Daniel Vatland, Eivind Staurland, Eirik Mæland – Anders Dale, Gaute Schei, Thomas Idsø – Henrik Jelsa, Magne Christiansen, Halil Husic.
Vaulen tok ledelsen etter syv minutter da Thomas Idsøs frispark fra venstre fant Magne Christiansen på andre stolpe. Han fikk to forsøk fra kort hold før han kriget ballen over streken.
Havdur fikk gult kort etter 8 minutter etter en felling av Halil Husic.
Hjemmelaget hadde et par skudd vel over, ellers var det en sjansefattig start på kampen.
Håkon Kvissel Ohren falt forkjært da han jaktet en ball i feltet etter 18 minutter. Han gikk ned i smerte, men klarte å fortsette.
Halil Husic ble stusset gjennom etter 21 minutter, men avsluttet like utenfor venstre stolpe.
Det var en oppjaget kamp med mange feilpasninger. Vaulenspillerne slet med å finne de rette posisjonene.
Havdur fikk notert et skudd mot mål etter 31 minutter, men ballen trillet ufarlig inn til keeper.
Havdur
kontret opp på høyre etter 35 minutter og satte ballen til venstre i goalen ved Harald Øgård Todnem. 1-1.
Like etter hadde dem en gylden sjanse da dem kom alene med keeper.
Christian Lyse kom inn for en skadd Halil Husic etter 37 minutter.
Gaute Schei hælet tilbake til Magne Christiansen etter 40 minutter, Magne Christiansens skudd endret retning og gikk ut til corner.
Henrik Jelsa kom på et strålende raid etter 42 minutter, han kunne ha avsluttet selv, men la uselvisk på tverrs til Anders Dale. Skuddforsøket hans ble vel til en pasning til Magne Christiansen som kom for tett opp mot keeper, dermed måtte man nøye seg med corner.
Like før pause hadde Eivind Staurland en horribel tverrsoverpasning som siste mann. Havdurspissen kom alene mot keeper, men skjøt svakt utenfor.
Spissen Are Meling kom inn for Anders Dale i pausen. Dale slet med ribbeina. Dette betød at Magne Christiansen gikk ned på midten.
Vaulen hadde nesten ingenting spill på midten, man lå med alt for mange folk helt fremme og slo bare langt.
De oransje startet omgangen med å få to cornere uten at dem ble farlige. Isteden tok Havdur ledelsen etter 55 minutter. Keeper fikk ikke unna et innlegg fra venstre og hjemmelagets
Karl Erik Ellingsen satte returen fra kort hold.
Nå ankom en nyoperert trener Endre Tangen arenaen.
Christian Lyses innlegg fra venstre etter 57 minutter gled farlig gjennom feltet og endte i et corner. Thomas Idsøs corner fant Daniel Vatland, men skuddet hans ble blokket før Eivind Staurland headet over.
Det var bedre spillemessig nå, men foran mål virket man tannløse.
Håkon Kvissel Ohren fistet flott et skudd over etter 64 minutter. Tre minutter senere ruset han ut og reddet igjen! Han ble liggende med en lårhøne.
Keeperdebutanten holdt oss inne i kampen nå!
Christian Lyse og Henrik Jelsa byttet nå side. Noe som skulle vise seg å være lurt...
Etter powerplay fikk Christian Lyse lagt inn fra høyre. På andre stolpe headet Magne Christiansen inn 2-2. Et velykket trekk!
Ohren feilberegnet så en høy ball og Eirik Mæland reddet på streken etter 70 minutter.
Are Melings innlegg etter 72 minutter ble headet vel tilside av Christian Lyse etter 72 minutter.
Nok et gult kort til Havdur kom etter 73 minutter grunnet hands.
Så en youtubemiss av Havdur. Et innlegg fra venstre fant en spiller i blått ved den høyre stolpen, fra en meter satte han tilside for lengste stolpe!
Ohren fikk fistet over til corner etter 75 minutter. David Møller fikk unna corneren.
Gaute Schei kom til farlig volley fra 16 meter etter 77 minutter. Sjansen kom etter at Schei hadde matet Jelsa med en ball på venstre, innlegget gikk mot Are Meling og ballen ble halvklarert ut til Schei.
Havdur fikk gult kort etter 77 minutter.
Gaute Schei ble felt av keeper etter 78 minutter. Straffespark! Gult kort ble gitt til en utespiller for munnbruk.
Eivind Staurland satte straffen høyt midt i mål til 3-2 fordel Vaulen!
En god Håkon Kvissel Ohren fikk reddet til corner etter 81 minutter.
Så 3-3 etter 84 minutter. En duell ble tapt og ballen spratt ned til
Harald Øgård Todnem på 14 meter som fikk en lett jobb.
Mer sløvskap fra gjestene i eget forsvar etter 86 minutter. Havdur satte heldigvis utenfor på den store sjansen.
Magne Christiansen ble nå skjøvet opp på topp igjen da man jaget ledelse.
Isteden tok Havdur
ledelsen 4-3 etter 87 minutter etter mer grums i bakre rekker. Målscoreren hørtes ut som en Renbergsk skikkelse, Håvard Klepp.
Gaute Schei ga et Idsø frispark til Daniel Vatland etter 89 minutter, men forsøket ble blokket.
Keeper Håkon Kvissel Ohren stormet ut og kastet seg inn i en duell langt ute på Havdurs venstreside etter 90 minutter, i duellen eller fallet fikk keeperen seg en smell i kneet. Det ble fort klart at han ikke kunne fortsette, etter et avbrudd i spillet kom utespiller Stian Falnes inn i mål!
Vaulen hadde nok gitt opp nå for Havdur var nærmest. Keeper Stian Falnes reddet blant annet med en benparade etter 93 minutter.
Etter fire minutter med tilleggstid blåste dommeren av. Havdur tok seieren 4-3, noe det var lite å si på etter en svak opptreden av Vaulen.