Målrik kamp ga poengdeling
(08.09.06) Hele 4-4 ble det mellom Vaulen og Nord på fredag foran 20 tilskuere.
Selv om det var mange mål var dette en heller svak kamp med mange personlige feil.
STJERNETREFF: Hennings gjestespill resulterte i en perlescoring.
4-4
NORD
Anders Idsø (Thomas Idsø)
10 min
Robert Hovland (Espen Klette)
16 min
42 min
Torleif Tharaldsen
44 min
Henning Frode Holm (Andersen)
61 min
71 min
Son Ngoc Hoyma
74 min
Adrian Simensen (str.)
Thomas Idsø (Anders Idsø)
85 min
8. september - Hinna  - Tilskuere: 20 - Serie - Dommer: Tom Zahl Heien (Vigrestad)
18. Ørjan Olsen
Anders Dale var suspendert. Alexander Landsnes, Tom Arne Bø Pedersen, Stian Lima og Eivind Staurland stod også over.
Vaulen (4-5-1): Eric Ordaz - Stein-Ivar Andersen, Robert Hovland, Espen Klette, Christian Lyse - Andreas Fløgstad, Magne Christiansen, Thomas Idsø, Anders Idsø, Ronny Hauge - Tom Stian Sunde.
Kampen startet med mye spill på midtbanen.
Tidlig måtte en Nordspiller ut med kutt over øyet.
Så etter ti minutter startet Vaulen et mønsterangrep fra eget forsvar. Thomas Idsø fintet seg fremover, slo opp mot Tom Stian Sunde som la igjen til Magne Christiansen. Ballen ble breiet ut på høyre hvor Andreas Fløgstad la igjen til Thomas Idsø som slo en perfekt ball inn til Anders Idsø, som fra ti meter headet ballen i høyre hjørne!
Anders Idsø brøt foran en Nordspiller nede ved kortlinjen etter kvarteret og slo hardt inn foran kassen, men Andreas Fløgstad ble nektet av en strålende redning fra keeper Rune Solhaug.
Corneret fra venstre ble slått inn av Thomas Idsø. Espen Klette var i en duell og ballen falt ned til Robert Hovland som på halvvolley banket ballen i nettet via noen Nordbein.
Lekkert Vaulenspill igjen fulgte etter 21 minutter da Thomas slo til Tom Stian, men insideskuddet gikk like over tverrleggeren.
Espen Klettes lange frispark etter 24 minutter ble stusset mot lengste stolpe av knallsterke Tom Stian, men keeper var med på notene.
Nord brøt en farlig tverrsoverpasning etter halvtimen, kontringen var farlig men skuddet gikk like utenfor!
Etter 32 minutter fikk Andreas Fløgstad sitt andre gule kort for sesongen.
Nord fikk en ny stor mulighet da Vaulen nølte, men Eric Ordaz leverte en fantomredning og fikk gitt til corner.
Ronny Hauge og Christian Lyse byttet nå plass på venstresiden.
Vaulen gjorde mye galt bakover i denne perioden og etter 36 minutter skjøt en gultrøye tverrlegger og ut, returen ble skutt over. Vaulen var heldige nå.
Vaulen ville ha straffe etter 38 minutter. Tommy stusset igjennom Christian Lyse som kom alene igjennom, keeper tok både spiller og mann, men dommer ville ikke gi straffe. Lyse fikk en smell i sitt venstre lår og måtte ut.
Henning Frode Holm gjorde seg klar og kom inn etter 40 minutter. Samtidig gikk Vaulen over til 4-4-2 med Anders Idsø ut på venstrekant.
Så to crazy minutter. Først et corner fra høyre etter 42 minutter som ble headet inn i hjørnet av Torleif Tharaldsen.
Et langskudd fra Thomas Idsø gikk lavt utenfor venstre stolpe like etter avspark.
Torleif Tharaldsen scoret igjen etter 44 minutter. Nords nummer 9 kom igjennom mot to mann på en kontring, passerte og rundet Ordaz i mål til 2-2.
Et rystet Vaulen startet andre omgang som dem slapp i første hvor man tapte ballen ofte. Etter 49 minutter fikk Nord frispark like utenfor boksen, ballen ble slått inn til Jan Peder Søyland som headet like over!
Så fulgte mye kriging før Vaulen kom i ledelsen igjen etter 61 minutter. Stein-Ivar Andersen kastet inn fra høyre i beina til Henning Frode Holm som vendte av sin oppasser, fintet ut et par mann før han iskaldt med et utsideskudd dunket ballen i lengste hjørne! En klassescoring av helgevikaren som feiret med å gi high five til dem på sidelinjen.
Magne Christiansen kunne ha punktert kampen etter 65 minutter da et frispark fra Thomas Idsø ble slått inn mot andre, men Magga fikk ikke helt treff slik at Nord fikk avverget.
Henning hadde fått blod på tann og vendte om for skudd på 16 meter, men det lave, harde skuddet gikk rett frem og inn i armene til keeper.
Anders kombinerte flott med broren som etter 69 minutter prøvde å plassere i lengste hjørne, men ballen strøk stolpeverket.
Nord slet også med få alternativer på benken og trener Rune Lothe med erfaring fra høyeste nivå kom innpå etter 70 minutter.
Nord kom igjen tilbake og 3-3 målet var av det billige slaget. Man kom ned på venstre og slo ut til Son Ngoc Hoyna som upresset løftet ballen oppe i høyre hjørne.
Nord løp mer nå og det virket som om dem hadde flere spillere på banen. Vaulens spill var statisk og man manglet form over det hele.
Etter 73 minutter fikk Nord straffe da Torleif Tharaldsen vendte om og kolliderte med Ronny Hauge.
Adrian Simensen fikk oppgaven fra krittmerket og banket ballen oppe i høyre hjørne.
Nord hadde flere sjanser til å score mer. Først en klarering fra keeper Eric Ordaz rett i beina til Rune Lothe på 16 meter, men Ordaz rettet opp skaden med en bra dobbelredning. Etter 77 minutter traff Tharaldsen stolpe ut.
En småsyk Stian Refvik kom i sivil til kampen, men fikk byttet om i pausen. Etter 78 minutter kom han inn for Ronny Hauge på venstreback.
Et corner fra Nord ga bortelaget en ny gigantisk sjanse, men Eric leverte en fantastisk redning og fikk slått til corner.
Vaulen kom mer til hektene og Robert Hovland hadde et skuddforsøk etter 80 minutter etter at Thomas Idsø la igjen, men skuddet ble reddet uten store problemer.
Etter 82 minutter ble Thomas tatt på drøye 20 meter. Rune Lothe protesterte med å skyte vekk ballen og fikk korrekt gult kort. Frisparket fra Thomas gikk over.
Tharaldsen kom fritt igjennom like etter, men Eric leverte en stor benparade på 12 meter.
Vaulen utlignet til 4-4 etter 85 minutter. Steini slo til Andreas Fløgstad langs høyresiden, innlegget ble lagt over på andre, hvor Anders Idsø headet ned til Thomas Idsø som var nådeløs foran kassen.
Nord var ikke blide etter det målet. Nordspiller Tor Helge Storstein lå nemlig nede med skade midt på egen banehalvdel da Vaulen scoret.
Etter 87 minutter slo Andi til Magne Christiansen, som var på et bra løp, men skuddet trillet utenfor venstre stolpe.
På overtid fikk Vaulen et corner, men ingen var på serven til Thomas Idsø. Dermed endte det med 4-4.