(08.06.04) Orstad B - Vaulen C 3-6
Mål: Pål Særvoll (2), Vegard Ravndal (2), Christian Lie, Vidar Skålevik
Det var en nydelig bane som møtte C-laget på Orstad. Gressteppet var mye jevnere enn på Viking stadion, så dette var en kamp Lima babes så frem til.
Vaulen tok tidlig ledelsen da stopper Pål Særvoll var med
fremover og knallet ballen forbi Orstads keeper. Vaulen var gode i starten og det var forsvarerne som stod bak målene. Christian, Pål igjen og så Vidar ga 4-0 tidlig i kampen. Så rett før pause reduserte Orstad til 4-1 som ble pauseresultatet.
I andre omgang var det Vegard Ravndal som startet showet med to flotte mål, dermed er Lewis nå klar toppscorer for C-laget denne sesongen med 7 mål!
Men så slakket Vaulen ned tempoet og Orstad kom tilbake to ganger. 6-3 målet stod Vidar Skålevik for, da han nydelig headet ballen i bue bak keeper Sunde.
Det ble en del feriefotball ut av det, men så lenge en vinner bør en vel ikke klage?
Vaulen: Eirik Sunde, Christian Lie, Pål Særvoll, Vidar Skålevik, Jone Olsen, Stian Lima, Vegard Ravndal, Frode Lima, Øystein Winsnes, Jostein Jensen.