MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Yngre krefter inn på C-laget
(08.05.12) Et nykomponert C-lag vant tirsdag kveld 5-1 borte mot Pol. Målscorere var Erik Rafoss (2), Elling Hegelstad (2) og Hermann Anton Sæther.
Den som allikevel stjal overskriftene var keeper Stian Refvik (bildet) som stilte i full Manchester United-mundur.


POL 2
1–5
VAULEN

0–1 Hermann Sæther (Rannestad)

0–2 Erik Rafoss (Rannestad)

0–3 Elling Hegelstad (Rafoss)

1–4 Erik Rafoss (Rannestad)

1–5 Elling Hegelstad (Winsnes)
8. mai – Stemmen
VAULEN
1. Stian Refvik2. Øystein Winsnes3. Hermann Anton Sæther4. Pål Særvoll5. Bjarte Rannestad6. Elling Hegelstad7. Erik Rafoss8. Stein Ivar AndersenSir Frode måtte noen ærend i dag, det ryktes at han måtte speide på en ny spiss som muligens må hentes inn. Men Mike Phelan gjorde jobben på siden.
Ifjor va det Thomas Nilsson som prøvde å utfordre Kahn, i år var det nok en litt uryddig keeper som prøvde seg. Han gjorde en god kamp, men gode gamle Kahn miste ikke nattesøvnen av den grunn. Det er langt igjen til rutinen.
Kampen åpnet i et veldig rolig tempo og etter hvert ble bare tempoet lavere og lavere, til slutt gikk alle rundt å daffa.
Men en meget opplagt Erik Rafoss på topp fikset to mål og sammen med en litt oppblåst Elling var de to banens dominerende spillere.
Skal legges til at Hermann headet et corner i mål tidlig i første omgang og la dermed grunnlaget. Evigunge Sæther fløy gjennom luften og stanget ballen i nettet. En grei seier på en meget rolig dag.
Kahn

Ny, yngre og lettere, men mindre rutinert keeper i dag. Van der Saar inn for Kahn!Iniesta var god! Flere målgivende og provoserte på motstanderen rødt kort.