Vant på kondisjonen?
(09.05.08) Austrått holdt følge lenge og det stod 2-2 da åtte minutter gjenstod.
9. Sondre Urban
Vaulen stilte redusert til kamp i brennende hete. A-lagets kamp kolliderte med C-laget så enkelte av våre store profiler var borte. Da vi på overtid fikk frafall på Sverre og Oli, så det vanskelig ut. Et redusert Vaulen c stilte til start med en keeper og åtte høyre backer.
Til tross for manglende artisteri ble oppgjøret et bevis på at styrke og bra utseende holder i massevis mot et særdeles svakt Austrått lag.
Vaulen åpnet friskt og etter 4 minutter var det duket for 1-0 da Tommen vakkert spilte vegg med mr L. Alene med keeper gjorde Tomba ingen feil. Ved skåringen ble Tomba stygt kvestet av banens desidert bestemann, Austråtts keeper. De tre kvinnelige tilskuerne måpte av begeistring da en entusiastisk Pedersen dro ned nikkersen for å vise keeperens knotter som var stemplet inn i låret.
På tvers av spillets gang lurte Austrått så inn to mål bak en meget god keeperlegende, Bjarne "Gampen" Hov.
I motsatt ende av banen imponerte Ronald, eller var det Sondre Urban? Med et vanvittig løp, som ikke er sett siden Rex Rodney hang på Bjarnes gutterom, kom Urban seg foran forsvaret og stanget til ballen av full kraft. Ballen føk som et prosjektil mot høyre kryss, men Austråtts keeper hang i luften og avverget scoring.
Vaulen så ut til å ligge ufortjent under til pause da Winston, som ble fløyet direkte inn fra Nordsjøen, fant Landsnesen med en genial pasning. Med sine lette steg løp mr. L fra alt og alle og puttet enkelt ballen i mål.
De 20 første minuttene i andre omgang prøvde Vaulen å dempe ballen, og slå en pasning men det ble for vanskelig.
Den forløsende scoringen kom endelig med 8 minutt igjen på dommeruret. Villdyret Vidar Skålevik våknet endelig fra sin to år lange dvale. Plutselig gikk det opp for gutten med nr 102 på ryggen at vi faktisk var kommet til Austrått for å vinne. I løpet av åtte minutter la han opp til 2 mål og scoret 2 selv!
DUKKET OPP: Vidar Skålevik stjal overskriftene (igjen)!
Alt i alt en varm, tørr og fortjent borteseier på en bane det ikke burde spilt ball på.