Vaulen fortsatte sin rekke
(08.05.02) Tasta (1) 1 - 3 (1) Vaulen
Full pott for Vaulen etter tre serieomganger, men man fikk en verst mulig start og lå under etter 40 sekunder!
Vaulen er gode på sine broderinger hjemme på Hinnas harde dekke hvor man nærmest kan spille futsalfotball. Det var derfor et spenningsmoment hvordan man ville klare seg på en humpete gressplen.
TASTA
13
Tasta 1 min

20 min
Alexander Landsnes

60 min Inge Martin Hinna (str)

75 min Eirik Ekholdt (Salgado)

–>

Vaulentrener Tore Haugvaldstad valgte en 4-4-2-formasjon med Jan Tore Kleiberg tilbake i midtbaneleddet. Jarle Eike var nemlig utilgjengelig etter kneskaden han pådro seg mot Vedavåg.
Vaulen (4–42): Tom Arne Bø Pedersen – Jan Erik Ahlstrand Pedersen, Jan Egil Salvesen, Erik Gysland, Erik Hilden – Stein Ivar Andersen, Jan Tore Kleiberg, Anders Idsø, Alexander Landsnes – Pedro Salgado, Inge Martin Hinna.
Vaulens mål for kampen var enkelt - ta tre poeng. Etter omlag 40 sekunder var ballen bak i nettet til Tom Arne Bø Pedersen. En vakker lobb fra Tasta-spilleren som dalte ned borte i hjørnet.
Etter dette hadde Tasta sin beste periode i kampen. De vant duellene og var langt mer aggresive.
Vaulen kom mer til sin rett utover. Det var derfor ingen overraskelse at Alexander Landsnes kjempet inn en utligning etter 20 minutter.
Resten av omgangen var dominert av mange langpasninger og lite delikat spill.
I andre omgang var Vaulen mye bedre. Nå hadde man avslørt Tastas plan. Da Tasta fortsatte å slå håpløse lange baller fikk Vaulen mer struktur over sitt spill. Dette førte til flere sjanser. Ledermålet kom etter timen etter et straffespark fra Inge Martin Hinna etter at Alexander Landsnes hadde blitt lagt ned av keeper.
I kampens 75. minutt spilte Pedro Salgado vakkert gjennom til Eirik Ekholdt. Supersub Ekholdt beholdt roen og sendte Vaulen foran 3-1.
Resten av kampen hadde Vaulen full kontroll og man cruiset inn til tre velfortjente poeng.
Også i denne kampen var det mye rokkeringer med spillere som gikk inn ut og, da er det lett å miste kontrollen.
Eirik Ekholdt fikk omlag 20 minutter samlet. Bjørn Helge Husebø var også innpå to ganger, men hadde vel ikke mer enn et minutt samlet... Ellers fikk Bredesen omlag fem minutter.