Magne er bedre enn Messi
(08.03.12) Seks mål ble det av indreløper Magne Christiansen da Vaulen slo Mastra 10-0 i kveld.
Dermed var Magne bedre enn Messi som scoret fem i går.
Scoringsrekord for Vaulen var det derimot ikke. Spydspissen Charles Th. Hein scoret i sin tid syv mål da man slo Lura 9-0 i en privatkamp
26. mars 1966.
10–0
 MASTRA
Magne Christiansen (Schei)
9 min

Magne Christiansen (Vasshaug)
15 min
Sven Ole Høvring
18 min
Magne Christiansen (Sanne)
22 min
56 min
Magne Christiansen (Falnes)
69 min
Magne Christiansen (Staurland)
76 min
Christer Husvæg
79 min
Eivind Staurland
85 min
Jarle Eike (Husvæg)
88 min

19. Sven Ole Høvring <– 82 minutter

9. John Sanne <– 64 minutter (–> 70 min)

Masseforfall mot Mastra
Arnt Ove Ivesdal kastet også inn håndkleet før kampen, dermed var Vaulen nede i en utespiller på benken. "Jeg har aldri vært med på noe lignende," sier Vaulens trener Kjetil Hundhammer som burde ha en stor nok tropp.
"Nå handler det mest om å få folk friske. Jeg har aldri trent et lag med så mye skader. Mye grums, hardt underlag og feil sko er nok en del av grunnene," fortsetter Kjetil som nå vil innføre joggesko på oppvarming og løp.
En annen grunn er at banen som ble åpnet 13. mars 2007 begynner å bli hard. "Kommunen skal måle gummiinnholdet i banen idag og fyller på i neste uke."
Forfall: Thomas Idsø, Anders Idsø, Are Meling, Harald Nedreskår, Stian Lima, David Berg , Arben Novaj Pepa Erichsen, Steinar Hauge, Halil Husic, Anders Dale, Marius Fossmark, Daniel Vatland, Boye Christiansen og Morten Husvæg, Arnt Ove Ivesdal.
Vaulen (4–3–3):
Vaulen møtte Mastra for første gang siden 2004. Rødtrøyene vil spille i nordpuljen denne sesongen og burde være en grei målestokk.

Den gamle storkeeper og TV2-stjernen Frode Olsen var dagens dommer. Han kom i aksjon tidlig da Vaulen slet med å se forskjell på draktfargene, men da Mastra nektet å ta på blåe vester så ville ikke Vaulen heller...
Vaulen satte tonen fra start. Gaute Schei la igjen til Magne Christiansen etter seks minutter, suseren fra 20 meter ble gitt til corner av keeper.
Vaulen tok ledelsen etter ni minutter. Ballen falt ned for Magne Christiansen ute på venstre han dro seg innover i banen, tok en skuddfinte før han vridde den inn nede ved høyre stolperot.
Ragnar Vasshaug serverte så Gaute Schei på venstre siden. Han dro seg inn langs linjen før innlegget ble skuflet ut til corner. Ragnar Vasshaugs presise corner fant Magne Christiansen som headet inn i venstre hjørne.
John Sanne og Gaute Schei prøvde seg på en vegg i feltet etter 18 minutter, isteden falt ballen til Sven Ole Høvring som la ballen til rette før han plasserte nede til høyre. Sveno scorer sjeldent og løp mot benken hvor han hilste på oppmann Haisen før han ga ham en hyllest med stekt-bacon-pantomime-style.
Gaute Schei slo så en ball mot høyre hjørneflagg. John Sanne var rask som nådde den, det utoverskrudde innlegget gikk på foten til Magne Christiansen som vakkert bredsidet nede til venstre. 4-0 før halvspilt første omgang!
Staurland headet så et frispark i nettveggen før Magne Christiansen vridde et frispark fra 30 meter like over vinkelen.
Vaulen sank så ned på Mastras nivå og rødtrøyene hadde et par bra muligheter. Spesielt Christer Corneliussen, som mange sikkert husker fra Viking, virket farlig. Dem hadde også et corner som gikk via en oransj og i tverrleggeren.
Like før pause burde Gaute Schei ha økt ytterligere for Vaulen da han mottok et supert innlegg fra John Sanne, men fra fem meter satte han den utenfor.
Vaulen foretok to bytter i pausen. Steffen Holm kom inn i mål for Danny Pinho, mens Stian Falnes erstattet Christer Husvæg på kanten.
Vaulen virket skjerpet igjen i andre omgang. Ragnar Vasshaug hadde blant annet en suser like utenfor.
Så etter 56 minutter ble det 5-0. Ragnar Vasshaug slo en flott ball ut på høyre til John Sanne som slo lavt inn. Gaute Schei hoppet over ballen slik at Magne Christiansen kunne bredside inn.
Christer Husvæg kom så inn igjen da John Sanne måtte vike etter 64 minutter. Han kom raskt i aksjon med et corner fra høyre som Gaute Schei stupheadet fra fem meter, men redning på strek!
Stian Falnes fikk tak i en halvklarering på et Vaulen-corner etter 68 minutter og fikk klokkerent treff. Skuddet gikk via en rød til corner.
Restene av corneret fant Stian Falnes i returrommet. Han dro seg frekt innover i feltet og rundet to mann før han slo på tverrs til Magne Christiansen som bredsidet inn enkelt.
Stian Falnes fikk seg en smell da han slo inn og måtte av. John Sanne kom inn igjen.
Mastra virket nå sluttkjørte. Erik Bård Bråtveit kastet seg frem på en løs ball etter et Sanneraid, taklingen ble til et skudd som gikk like utenfor.
Ragnar Vasshaug slo så inn fra høyre etter 76 minutter. Eivind Staurland headet i tverrleggeren og på to meter stod selvsagt Magne Christiansen på rett plass. 7-0 og seks mål av Bolla.
Like etter slo Christer Husvæg over fra høyre, på bakre stolpe dukket Magne Christiansen opp og skjøt i nettveggen!
Christer Husvæg scoret så en perle. Han dro seg innover fra venstre, frekket seg til med en finte, før han delikat plasserte ballen i vinkelen til 8-0.
Sven Ole Høvring slet nå kraftig med krampe og en halvskadd Stian Falnes stod opp fra de døde og erstattet han etter 82 minutter. Samtidig roterte man med Schei ned som indreløper og Sanne som midtspiss.
Magne Christiansen ordnet corner til Vaulen etter 85 minutter. Christer Husvægs corner fant Eivind Staurland som først skjøt i stolpen før han på egen retur dundret den inn lavt nede til høyre.
Vaulenspillerne stod nå i kø da man jaget tosiffret.
Ragnar Vasshaugs innlegg ble fomlet til corner av keeper etter 88 minutter. Christer Husvægs corner fra høyre fant Jarle Eike på første stolpe og han headet enkelt inn 10-0.
Etter 90 minutter kunne det ha blitt nok et mål fra Magne Christiansen. Christer Husvægs gode innlegg ble nærmest fulgt på linjen av Magne som ikke fikk nådd frem.
Dermed endte det med en fin-fin 10-0 seier. I farten kommer vi ikke på en slik stor seiersmargin siden 12-0 mot Rosseland i 2005.