Magne i hundre
(07.11.11) Magne Christiansen fikk notert sitt mål nummer 100 for Vaulen da man slo SIF 3-0 i Pol-turneringen.
Steinar Hauge fra juniorlaget debuterte med å score.
I Pol-turneringen kan alt skje! Både Ørjan Olsen og Stian Refvik var tilbake i manesjen.
Steinar Hauge (Husvæg) 3–0
7. nov. – Stemmen (2x30) – NSE høstturnering – Dommer: Harald Ulseth (Hana)

> 45 minutter

Thomas Idsø og Ronny Hauge vil lede de oransje under NSE høstturnering.
Vaulen (4–4–2): Ørjan Olsen – Ronny Hauge, Eivind Staurland, Daniel Vatland, Erik Bård Bråtveit – David Møller, Thomas Idsø, Magne Christiansen, Christer Husvæg – Steinar Hauge, Henrik Jelsa.
KAMPEN
Vaulen fikk en pangstart på årets Pol-turneringen ved å slå SIF 3-0, beretter Ronny Hauge.
Magne Christiansen fikk sitt 100. mål på et frispark i første omgang. Selv om skuddet gikk via en SIF-spiller, så får Magne målet.
Vi har full kontroll på kampen og slipper ikke SIF til mange sjansene. Til pause står det 1-0.
Vi ble enige i hvilen om å fortsette å kjøre kampen i andre omgang. Et tannløst SIF kom vel gjerne til 2-3 sjanser i løpet av hele kampen.
Vi burde nok hatt to-tre mål til, men Henrik Jelsa, som har bestemt seg for å forlate klubben etter årets sesong, scorer iallefall et mål som må være hans fineste noen gang. Ballen blir slått opp mot Are Meling som headet ned til Magne Christiansen, videre ble Henrik Jelsa slått fri og fra 20 meter smalt han ballen i vinkelen! Et fint mål.
Det siste målet er det juniorspiller Steinar Hauge som scorer på hodet.

Fra dagens kamp vil jeg trekke frem juniorspiller Steinar som jobber hardt på topp, samt Bråtveit som gjør sin beste kamp i vaulendrakt.
Alt i alt er jeg og Thomas Idsø fornøyd med spillet og resultatet.