C-laget vil forsvare tittelen
(07.10.03) Lima babes er klar for KM for andre året på rad etter 8-1 seier borte mot Finnøy 2 på tirsdag kveld. Dette tiltross for at man har to seriekamper igjen mot Sjernarøy (fredag) og Madla 3 (tirsdag). Nå møter man Havørn 3 i semifinalen klokken 14.00 på Hinna kunstgress på søndag. Vinner man den er det finale mot Forsand helgen etter.
TID FOR ANARKIFOTBALL: Øystein Winsnes med tre raske
Vaulen trengte en seier på de tre siste kampene og fikset biffen på første forsøk, men seieren satt langt inne. Inneffektivitet var nemlig nøkkelordet for Vaulens del i denne kampen. Det første kvarteret hadde man nemlig 100% sjanser på rekke og rad og man traff treverket slik at flisene sprutet.
Jarle Eike gjorde sin debut på dette nivået og klarte seg bra med fikst spill, han var virkelig en nøkkelperson både på og utenfor banen... 1-0 ordnet han på egen hånd etter trikseshow fikk han endelig satt ballen under keeper og i mål. Kjetil Stensland fikk endelig treff like etterpå, da han fikk tredd ballen forbi Finnøys svært gode keeper.
Flere sjanser til tross så stod det bare 2-0 til pause. Etter pause reduserte Finnøy til 2-1 og det ble ny nerve i oppgjøret på tomatøyen. Kampen stod nå og vippet, men så kom Øystein Winsnes innpå og sa at nok fikk være nok. Fra sin backposisjon vartet han nemlig opp med ekte hattrick. Først en utagbar kanon klistret i krysset, så nede i hjørnet før han avsluttet med et skudd mellom beina på keeper. Dermed var det plutselig 5-1 og et forsterket Finnøy lag var kraftig nede for telling.
Den andre backen, Frode Lima, fikk litt pes for at han ikke scoret slikt som sin kompanjong på høyresiden. Instruksen var derfor enkel til Frode. "Gå frem og lag mål," ropte keeper Eirik "Kappløp med tiden" Sunde. Som sagt så gjort, en intelligent langpasning fra forsvar minuttet etter fant Frode som satt inn et rykk og satte ballen kontant i motsatt hjørne.
Så var det tid for en suser fra Eirik Ekholdt kontant i nettaket, nå fungerte det veldig bra. Kjetil Stensland fastsatte sluttresultatet til 8-1 da han fikk bra treff med sitt andre mål for dagen.