Tap i mini El Clásico
(07.09.10) Vaulen B tapte 6-2 mot Hinna B tirsdag kveld. Fredrik Berntsen og Stian Lima scoret Vaulens mål.
Vaulen stilte med fire spillere fra A-troppen. Ellers hadde man gravt dypt og blant dem som fikk sjansen var Vidar Skålevik som har tre KM-gull for C-laget, men som ikke hadde spilt 11-erfotball på 12-13 år.
VAULEN 2
2–6
HINNA 2
Fredrik Berntsen (Bø Pedersen)
3 min
14 min
Svein Erik Boganes
21 min
Nils Aarrestad
49 min
70 min
John Sanne
72 min
Knut Aarsand
78 min
Stian Lima
90 min
7. september – Vaulenbanen – Tilskuere: 10 – Serie – Dommer: Trond Hjelseth, Pol
VAULEN B
1. Ole Lorentsen
10. Tom Arne Bø Pedersen
11. Øyvind Vollen <- 72 minutter
2. Magnus Todnem <- 45 minutter (-> 72 min)
10. Hector Vestbø <- 45 minutter (-> 72 min)
KAMPEN
Vaulen tok tidlig ledelsen da Tom Arne Bø Pedersen slo opp langs høyre. Sterke Fredrik Berntsen kriget seg forbi forsvarsleddet før han smøg ballen ned i nærmeste.
Det skulle bli 1-1 da gode John Sanne på høyrekanten slo inn foran kassen til Svein Erik Boganes som satte fra kort hold.
Vaulen var nær ved å ta ledelsen igjen etter 20 minutter da Fredrik Berntsen la igjen til Vidar Skålevik som skjøt via keeper og i tverrlegger.
Corneret ble kontret i mot og Hinna gikk opp til 2-1. Målet var ganske likt det første ved Sanne som slo inn fra høyre, denne gang var det Nils Aarrestad som møtte.
Vaulen hang sånn noenlunde med. Evigunge Skålevik kom seg alene mot keeper, men glømte å sette inn rykket. Ellers var det noen skuddforsøk fra distanse.
Vaulen byttet inn sine to reserver i pausen.
Vaulen kom aldri helt i gang i andre omgang. Hinna scoret tidlig 3-1 etter at Svein Boganes fikk puttet på et corner.
Dermed gikk mye av futten ut av de oransje som etterhvert også ble veldig slitne.
Et varsku om hva som skulle komme fikk man etter 68 minutter da Hinna hadde et skudd i tverrleggeren.
John Sanne la på til 4-1 da han snappet opp en dårlig pasning, før kjenningsmelodien med legg fra høyre ga 5-1 til Knut Aarsand to minutter senere.
Da var det vanskelig å motivere seg og man foretok seg et dobbelbytte.
Etter 74 minutter kom Vaulen til en bra mulighet da Fredrik Berntsen ga til David Møller som var på løp, men keeper vartet opp med en parade.
Vondt ble verre etter 78 minutter. Legget fra høyre gikk over på andre stolpe hvor Knut Aarsand fikk stå helt fri og putte inn 6-1.
Nå dalte tempoet i kampen og de fleste håpet dommeren skulle blåse av slik at man rakk landskampen.
Stian Lima prøvde å få tiden til å gå med noen heftige raid fra stopperposisjon. Først løp han 60 meteren og ga til Hector Vestbø som fikk skutt, men keeper ga til corner etter 86 minutter.
Så like før dommeren skulle blåse av fikk Big-Mac lønn for strevet. Et nytt raid fra Lima og ballen ut på venstre til Bernsen som la inn. Hector Vestbøs forsøk ble reddet, men returen satte Stian Lima kontant i nettaket til 2-6.