Eirik Ekholdt
C-laget imponerer
(07.09.04) Vaulen C - Kåsen B 10-2
Dommer: Eric Ordaz
Mål: Vidar Skålevik, Eivind Staurland (3), Eirik Ekholdt (4), Tom Arne Bø Pedersen, Jone Olsen.
Vaulen C: Eirik Sunde, Vidar Skålevik, Eivind Staurland, Jostein Jensen, Kjetil Stensland, Jone Olsen, Christian Lie, Tom Arne Bø Pedersen, Eirik Ekholdt, Frode Lima.
Slik kom målene:
Vaulen tok ledelsen tidlig da Poddi fant Vidar på et kanonløp. Keeper var i villrede og Vidar kunne enkelt sette ballen i et heller tomt mål.
2-0 stod Eivind for med flott venstrefot-volley etter kross fra Cissa.
Kåsen 2 reduserte så til 2-1, før Vaulen gikk opp til 3-1 etter aggresivt spill ved superinnbytter Eddi. Det ble så nok et Kåsen mål, før Tommen kjempet inn en ball på en kross til 4-2. Rett før pause ordnet Eddi 5-2 på et kanonskudd i vinkelen.
Etter pause fortsatte Vaulen kjøret. 6-2 stod Poddi for etter utsøkt samspill mellom Beachboys. Så var det Poddi sin tur å gjøre forarbeidet, etter en fantastisk dribleserie ga han ballen til Eddi som enkelt kunne sette inn 7-2. Eddi var i målform og det åttende målet kom etter effektivt spill, en lang ball fra Eia satte Eddi på løp og målkongen satte enkelt ballen i mål.
Eivind ordnet det niende på et flott plassert skudd på første stolpe, før han avsluttet ballet med 10-2 da han enkelt satte inn en kross fra Stensland.