Bernti
Tidenes sureste Vaulen B poengtap!
(07.09.04) Vaulen B var i Somaleiren og spilte kamp mot Soma. Dette skulle i utgangspunktet være en grei seier for Vaulen. Det åpnet også bra med mål etter 2 minutter av Bernt Eirik Næsse, men Soma utlignet fem minutter senere etter rot i Vaulenforsvaret. Vaulen hevet seg igjen og nok en gang var det storscorer Bernti som satte inn ledelsen. Men det gikk ikke lenge før Soma utlignet, igjen var forsvaret uheldige og dermed var det 2-2 til pause.
Etter pause presset Vaulen på og hadde de klart største sjansene og omtrent hele banespillet. Så det var fult fortjent da Vaulens Eddi Ekholdt satte inn 3-2 ti minutter før full tid. Nå skulle Vaulen bare safe inn seieren, men den gang ei. Vaulen foretok noen bytter på overtid, dette skapte litt uro og 4,46 minutter på overtid satte Soma inn utligningen. Svein Øksnevad som var dommer hadde lagt til 5 minutter (noe som forøvrig var veldig mye), og altså 4 minutter og 46 sekunder på overtid tapte Vaulen poeng mot et middelmådig Somalag! Vanvittig surt!
Dommeren Svein klarte seg veldig bra, og dømte greit på rutinen.