Kampen som hadde alt
(07.06.12) Frustrasjon, glede, magi og bitter poengdeling. Vaulens gutter ble i kampens første 15 min tatt brutalt ut av søvnen. Stillingen var 0-3 etter særdeles slapt spill. Etter å ha våknet var det bare et lag på banen. Med en ballpossession på 85% ble Sandnes statister. Vi talte minst 15 store målsjanser til Vaulen. Kvarteret før slutt var stillingen 4-3 til strandguttene. Praktmål på frispark fra Kjetil og en elegang lobb fra Barry satte standarden. På tross av en fantastisk opphenting føltes det bittert da Sandnes utlignet i siste minutt på en lompe fra 30 meter. Men vi kommer tilbake.
BB: Bjarte. Første gang jeg har sett en spiller få frimerke i syverserien.

Overaskelsen: Den dårlige dagen for C-lagets keeperhelter. Kahn gjorde en slapp jobb ved 0-1, før han burde punktert kampen med 5-3 med kun minutter igjen. Refvik med selvmål som utespiller, og slapp inngripen ved det siste målet.