Strategen
Frode snudde kampen
(07.06.05) Vaulen C - KFUM kam 4-3
Mål: Stian Husvæg (3), Ronny Hauge
C-laget fikk det tøft mot KFUM-kam, men Frode Lima kom innpå med sin tyngde og snudde det fra 0-3 til 4-3 det siste kvarteret.
I realiteten er det bare Vaulen 3, KFUM-kam og Vidar 3 som kan vinne serien, derfor var det uhyre viktige poeng.
Kampen var svært jevn, men KFUM fikk inn noen heldige mål.
Kampen lå lenge og vippet. Men en tørr og humpete grusbane var det vanskelig å få ballen til å gå.
SOM FUGLEN FØNIKS: Frode Lima og C-laget stod opp fra asken.
Så midtveis i omgangen fyrte KFUM avgårde et langskudd som noe heldig ble styrt inn til 0-1.
Vaulen gikk for å snu kampen i andre omgang, isteden var fikk KFUM to nye mål. Jostein Jensen ga alt i en duell slik at motstanderen føyk tilværs, dommer Eivind Staurland mente det var ureglementert og pekte på straffemerket. KFUM-spilleren var sikker på straffen og satte den oppe i hjørnet.
0-3 kom også på en dødball. Et skudd traff Erik Gysland i armen og dommeren blåste frispark fra 10 meter. Frisparket endret retning i muren og gikk inn til 0-3!
Et flatterende resultat og noe måtte gjøres. Spillende trener Frode Lima satte innpå seg selv de siste 20 minuttene og da ble det mer form på spillet til de oransje.
Ronny Hauge vant en duell på midten, Stian Husvæg fikk ballen på 12 meter og klistret den nede i mål! Opphentingen var i gang!
KFUM fikk seg en knekk og Vaulen øynet et nytt håp. Eirik Ekholdt la igjen til Stian Husvæg som ga 2-3 til jubel fra de mange fremmøtte. Så like etterpå utlignet Hattrick-Stian etter et nytt innlegg fra Ekholdt!
Tiden var knapp og på overtid slo Ekholdt ballen til Ronny Hauge som banket inn 4-3 mellom beina på keeper!
En herlig seier hvor Vaulen ikke ga opp når håpet var minst.
Nå blir det ny seriefinale mot Vidar 3 neste tirsdag.
Vaulen: Eirik Sunde, Ole Bjørn Bredesen, Ronny Hauge, Jostein Jensen, Stian Adamsen Husvæg, Eirik Ekholdt, Christian Lie, Morten Sivertsen, Erik Gysland, Frode Lima, Vidar Skålevik, Kjetil Stensland.