Første poengtap for a-laget
(07.05.04) Vaulen henger fortsatt med i toppen etter 1-1 borte mot Frøyland. Vår reporter Christian Lie fulgte kampen på Frøyland og mente Vaulen var uheldig som ikke tok med seg tre poeng.
FRØYLAND
1-1
55. min
Anders Idsø
Tor Arne Rosland
74. min
7. mai - Frøyland stadion - Tilskuere: 70 - Serie - Dommer: Ronald Urban (KFUM)
9. Eirik Ekholdt -> 55. minutter
10. Christophe Dagsland -> 38. minutter (<- 55. min)
11. Anders Idsø
12. Arne Dalehaug <- 23. minutter (-> 80. min)
13. Henning Frode Holm <- 38. minutter
14. Øystein Winsnes <- 72. minutter .
15. Stian Lima <- 80. minutter
16. Eric Ordaz
Flotte forhold og stor stemning på Frøyland i går.
Kampen startet litt tamt og begge lag gikk ut for å føle litt på motstanderen. Men Vaulen var hele tiden det førende laget og etter 20 minutter fikk Christophe Dagsland en kjempesjanse alene med keeper, etter en flott stikker fra Anders Idsø. Men dessverre for Vaulen snek ballen seg utfor, men hadde stolpen hatt et lag til med maling ville ballen ha truffet.
Men bare tre minutter etter kom dagens første smell. Jarle Eike ble liggende etter en takling og måtte forlate banen med en vond ankel.
Vaulen fortsatte presset og eide kampen uten å komme til de helt store sjansene. Dette gav Frøyland rom til kontringer og etter en halvtime hadde de en kjempesjanse som Sverre Gjuvsland fikk blokkert i siste liten.
Rett før pause kom imidlertid omgangens største sjanse. Ronny "Roberto Carlos
Collina" Hauge drog av en forsvarer og fyrte av en følsom lobb. Den gikk i en flott bue over keeper, men traff dessverre tverrliggeren. Omgangen ebbet dermed ut målløs.

Omgangen var ikke mer enn 10 minutter gammel da Vaulen fikk hull på byllen. Anders Idsø steg til værs og headet fra 16 meter i en flott bue over keeperen. Innlegget kom fra enten Henning Frode Holm eller Thomas Idsø. (Poddi fulgte ikkje heilt med på akkurat det.)
Nå hadde Vaulen fullstendig kontroll og 1,80 i odds på nordicbet føltes som en gavepakke. Vaulen presset på, men kom ikke til de helt store sjansene. Men bakover hadde Sverre Gjuvsland og Alexander Landsnes full kontroll.
Så kom dagens andre smell. 29 minutter ut i 2. omgang fikk Frøyland corner. Totto
Rosland steg til værs og headet kontant inn utligningen. Dette var fryktelig flatterende. Dette var Frøylands første avslutning på Bjarne i 2. omgang.
Nå var det kun et kvarter igjen av kampen og trenerteamet måtte gjøre noen skifter. De satte innpå Øystein Winsnes og Stian Lima. Stian er jo i fryktelig god form for tiden, med 7 mål på de to siste b-kampene.
Vaulen presset på og hadde noen farlige sjanser på slutten. Den mest målfarlige var Andi som hadde et kjempeskudd 10 minutter før slutt, samt en heading like utenfor på overtid. Den siste sjansen så vi alle i mål!
Dermed ble det poengdeling på Frøyland. Et urettferdig resultat ut i fra possession. Men Vaulen viser seg å være vanskelige å slå, og det er jo et godt tegn.