Haugvaldstads første tap
(07.03.02) Vaulen (1) 1 - 3 (2) Sandnes
Det var kjent at Vaulen allerede var videre til kvartfinalen i SR-serien før oppgjøret.
3-1 tapet for Sandnes betød dog at Tore Haugvaldstad pådro seg sitt første tap som Vaulen-trener.
Det måtte komme en gang, men det var jo litt underlig at det skulle skje mot hans gamle klubb.
13
SANDNES FK

5 min Sandnes

15 min Sandnes
Jan Erik Ahlstrand Pedersen (Idsø)
30 min

62 min Sandnes

–> 77 minutter

Nysigneringen Bjørn Helge Husebø fikk her sin debut. Samtidig var gode, gamle Sverre Møllegaard tilbake etter en pause.
Vaulen (4–42): Bjarne Hov – Jan Erik Ahlstrand Pedersen, Kjetil Aasland, Erik Gysland, Erik Hilden – Eirik Ekholdt, Jarle Eike, Jan Egil Salvesen, Anders Idsø – Alexander Landsnes, Inge Martin Hinna.
KAMPEN
Det skulle bli en fortjent seier til Sandnes på Hinna kunstgress. Gjestene tok en tidlig 2-0 ledelsen etter mål i kampens 5. og 15. minutt.
Jan Erik Ahlstrand Pedersen reduserte ledelsen etter halvtimen da han møtte et Idsø-corner som han kneet inn vakkert.
Målet ga Vaulen en liten boost, men det endte med forsøkene.
Skjebnen ble beseglet etter 62 minutter da en Sandnes-spiller fikk tverrvendt inne i femmeteren og plasserte oppe i krysset.
En masse prøving i nye posisjoner gjorde sitt til at spillet aldri satt seg. Spillerne ble testet i nye posisjoner, noe som neppe var det beste for kamputfallet, men det var viktig for Haugvaldstad å få sett sine spillere i nye posisjoner.
Tapet betød at Vaulen endte som toer i gruppa. De vil derfor møte Hundvåg borte i kvartfinalen. Den kampen spilles på Hundvåg grus onsdag 20. mars klokken 19:00. Skulle man vinne den kampen venter vinneren av EIK og Frøyland i semifinalen som skal spilles i finalehelga på Nærbø 6. april.