Fant vinnerformelen
(06.11.08) Vaulen snudde 0-1 til 3-1 etter mål av Are Meling, Alexander Surdal Nilsen og Marius Fossmark. Seieren var noe uventet da Vaulen måtte ty til nødløsninger for å stille lag.
DEBUT: Jostein Jensen fikk endelig betalt for ti års slit på C-laget. Standsmessig kledd med Grimsbylue.
VARDENESET
1-3
Vardeneset
10 min
15 min
Are Meling (Magne Christiansen)
20 min
Alexander Surdal Nilsen (Olsen)
52 min
Marius Fossmark (David Møller)
6. november - Tasta kunst - Tilskuere: 25 - POL - Dommer: Terje Olsen (Viking)
18. Ørjan Olsen
7. Tarald Kleppa
5. Espen Klette
55
4. Marius Fossmark <- 25 minutter (-> 35 min)
20. Eivind Staurland
28. Stian Falnes
21. Alexander Surdal Nilsen
5. Magne Christiansen <- 50 minutter
27. David Møller
30. Are Meling
0. Jostein Jensen (C) <- 35 minutter (-> 50 min)
11. Stein-Ivar Andersen -> 25 minutter
Etter fire strake tap måtte noe gjøres hos Vaulen. Det så derimot ikke så bra ut før kampstart da bare ti spillere hadde møtt, dermed måtte tilskuer Jostein Jensen trø til.
Vaulen (4-4-2): Ørjan Olsen - Tarald Kleppa, Espen Klette, Marius Fossmark, Eivind Staurland - Stian Falnes, Alexander Surdal Nilsen, Magne Christiansen, David Møller - Jostein Jensen, Are Meling.
Begge lag slet med å få spillet til å gli i starten, men det var ikke helt ufortjent at Vardeneset tok ledelsen etter omlag 10 minutter.
Vaulen utlignet da Magne Christiansen fra sin sentrale posisjon slo en høy ball frem mot Are Meling som headet i lengste etter kvarteret.
Et lurt tatt frispark av keeper Ørjan Olsen ble slått ned langs venstresiden til Alexander Surdal Nilsen som fosset frem og skjøt dødelig i korthjørnet.
Stein-Ivar Andersen som kom like før pause kom inn for stopper Marius Fossmark etter 25 minutter.
Vaulen kom mer med i andre omgang og Alexander Surdal Nilsen hadde et forsøk reddet på streken etter 33 minutter.
Marius Fossmark kom inn for Jostein Jensen etter 35 minutter.
Kampen bølget nå mye frem og tilbake. Vardenesets Trond Kindervåg skjøt stolpe ut etter 45 minutter.
Magne Christiansen måtte gi seg ti minutter før slutt og Jostein Jensen kom innpå igjen.
Vaulen fikk frispark fra 20 meter ute med venstre langside etter 52 minutter. David Møller innoverskrudde inn i feltet til Marius Fossmark som headet ballen videre i mål.
Vaulen hadde nå bitt seg fast og Tarald Kleppa skjøt over på et corner. Like etter var Jostein Jensen uhyre nær ved å knee et keeperutspark i mål...
Espen Klettes susende takling etter 55 minutter ga gult kort. Selv om Klette mente han ble holdt i foranledningen.
HEIA VAULEN: Ørjan Olsens stolte mor Aud heiet frem sønnen og Vaulen til fin-fin seier.
FUNNET: "Han e goe han. Vaulens beste. Gode bevegelser og fine hua," Vardeneset trener Kjetil Vestbø kunne ikke styre sin begeistring over Vaulens nye spissfunn.