20. Eivind Staurland -> 55 minutter
19. Sven Ole Høvring -> 66 minutter
22. Pål Jacob Nessjøen -> 70 minutter
Anders Idsø og Stian Lima var tilbake for Vaulen.
Vaulen (4–4–2): Tom Arne Bø Pedersen – Magnus Kartevold, Marius Fossmark, Stian Lima, Petter Søndenå – Ronny Hauge, Anders Idsø, Anders Dale, Christian Lyse – Øystein Berge Gjellestad, Fredrik Berntsen.
Havdur fikk to straffespark før kampen grunnet divisjonsforskjellen.
På den første skjøt spiller nummer 6 i krysset og ut. Det ble 1-0 på straffe to da spiller nummer 8 sendte ballen til venstre og keeper til høyre.
Det var et enormt regnvær i dag og banen var veldig bløt og gjørmete på midten. Dermed slet Vaulen i starten med å spille ut motstanden som neste sesong vil spille i 4. divisjon. Men etter hvert skulle man få mer og mer tak på kampen.
Vaulen utlignet etter 34 minutter da Anders Idsø løftet inn restene av et corner til Marius Fossmark på andre stolpe som stupheadet inn 1-1 på lekkert vis.
Vaulen kom i føringen etter 41 minutter og målet var ganske likt det første. Anders Idsø løftet inn en løs ball etter et corner. Foran mål stod Marius Fossmark som headet nede mot venstre. Keeper ga retur til Anders Dale som løftet ballen over keeper fra kort hold til 1-2.
1-3 var en perle! Anders Idsø ga til Øystein Berge Gjellestad på en 18-20 meter. Han fintet lekkert av et par mann før han plasserte ballen til venstre i mål til 3-1.
Nå var det bare Vaulen og man viste at man var bedre trent.
Sven Ole Høvring hadde nettopp kommet inn da han presenterte seg. Øystein Berge Gjellestad spilte frem til Anders Idsø som la ut til høyre i feltet hvor Sveno trillet ballen inn via venstre stolperot.
Sven Ole Høvring ordnet 1-5 da han skrudde et corner direkte inn fra venstre. Corner er mål og Sveno jublet på legendarisk vis!
Keeper Tom Arne Bø Pedersen felte spiller nummer 18 to minutter før full tid. Den samme spilleren tok straffen selv og skjøt opp mot høyre kryss, Tommen var faktisk på ballen, men den gikk inn til 2-5.
På overtid ble det 2-6. Magnus Kartevold kom ned på høyre og slo inn i feltet. Både Erik Hildén og Anders Idsø var etter ballen som gikk ut til Pål Jacob Nessjøen som skjøt mellom beina til keeper!
VISER VEI: Petter Søndenå med god kamp mot Havdur.