Kampen avbrutt
(06.09.18) Flomlyset slo seg av i pausen og dommeren avbrøt etterhvert kampen. Nå vil man trolig spille andre omgang ved et senere tidspunkt. I så tilfelle må man benytte seg av de samme spillertroppene som i dag. Det hele må avklares med kretsen og vi kommer selvsagt tilbake med et svar her.
LURA
(0–0)
6. september – Lura stadion Tilskuere: 40 – Serie – Dommer: Sabri Cetintas (Ulf)

14. Denis Mehremic

Jørgen Helland har reist offshore. Daniel Vatland er bortreist med jobben.
Ceu Lian Khar og Erlend Høllen Sjøen er på skadelisten.
Ole Wick Henriksen ble i siste time med i troppen etter at Even Sandøy Nærum måtte melde inn sykeforfall.
Vaulen (4–4–1–1): Endre Lien – Idar Røed Randeberg, Bendik Aarstad, Fredrik Stray Tjaum, Vegard Natland Ørjan Bergum, Alexander Surdal Nilsen, Sander Oaland, Thomas Surdal Arnesen Daniel Lie Sisco Mick.
Lura manglet tre av sine faste spillere og stilte med noen uerfarne erstattere.
Etter regn hele dagen var det faktisk litt opphold da kampen ble sparket i gang.

Første skudd på mål stod Luras Ole André Nordahl for etter tre minutter, men Vaulens keeper Endre Lien reddet det flate og harde frisparket.
Daniel Lie vant alt på hodet i denne kampen. På et utspill fra Lien stusset Lie fri Thomas Surdal Arnesen som var nær ved å dra i fra.
Forøvrig artig med begge Surdal-brødrene fra start for første gang.
Ny halvsjanse for Lura da Erlend Gudmestad sendte avgårde et optimistisk skudd som ble dreid over krysset etter seks minutter.
Lura hadde sett en del ball i starten og Ørjan Bergum hadde en viktig defensiv involvering etter 11 minutter da han fikk forstyrret en grønntrøye nok på hjørnet av femmeteren.
Luras Gudmestad hadde så et frispark fra 20 meter sentralt i banen, skuddet tok i muren og gikk ut til en corner som Idar Røed Randeberg igjen headet unna i kampens 12. minutt.
Vaulen startet med seks egenproduserte spillere her og etter 18 minutter stakk Thomas Surdal Arnesen fri Sisco Mick, men spissen ble avskåret og måtte nøye seg med corner.
På corneren slo Sander Oaland over på andre stolpe hvor Daniel Lie fikk heade fritt, men en Lura-spiller fikk unna.
Sisco Mick snappet så til seg ballen og var på vei igjennom. Lura-stopperen Johannes Gravelsæter Eide holdt igjen spissen vår i trøya. Dermed gult kort og frispark fra 20 meter etter 21 minutter. Vaulenleiren mente at Sisco ble fratatt en klar målsjanse og at rødt kort burde ha blitt gitt, men dommeren var ikke enig.
Både Daniel Lie og Alexander Surdal Nilsen stod klar over ballen på friparket som var sentralt i banen.
Alexander Surdal Nilsen prøvde å lirke ballen forbi den svære muren og nede i kroken, men ballen tok i en medspiller og gikk ut til femmeter.
Dette var en god fase for Vaulen i kampen. Man var det beste laget og Lura var rystet.
Nytt gult kort for Lura fulgte da Alf Jakob Aano fikk gult kort for å ha kakket anklene til Vegard Natland etter 27 minutter.
En frisk Sisco Mick fikk like etter lagt inn fra venstre, ballen fant hodet til Thomas Surdal Arnesen som ikke fikk styrt ballen under tverrleggeren fra syv meter.
Mer Vaulen som vant to kjappe cornere etter 33 minutter. På det andre corneret bet Vaulen seg fast og Ørjan Bergum løftet følsomt inn i boksen mot Daniel Lie som kastet seg frem og nær fikk styrt ballen forbi en utrusende keeper.
Så en flott kontring etter 35 minutter hvor Thomas Surdal Arnesen fikk vridd over fra venstre til høyre. Skuddet fra Ørjan Bergum spratt inn til keeper. samme Bergum var på ferde like etter da et skudd på halvvolley gikk halvannen meter utenfor.
Lura kom til hektene igjen opp mot pausen og hadde blant annet en heading i nettveggen, et innlegg oppå nettaket og to påfølgende cornere.
At det stod likt etter første omgang var vel greit da begge lag hadde hatt hver sine gode perioder.

Like etter at spillerne gikk i garderoben røyk flomlyset. Det hele drøyde og etter nesten tjue minutters forsinkelse kunne speaker opplyse om at dommeren hadde tatt en avgjørelse om å utsette til en annen dato. Lura hadde prøvde å få tak i Lyse, men hadde ikke lykkest med å finne en løsning.
Dommer og Lura mente at kampen skal spilles på ny fra start, men Vaulen mener at reglene sier at kampen skal fortsette fra der man slapp. Lura som står med to gule og en svekket tropp var nok ikke helt enige i den avgjørelsen.
En avgjørelse fra kretsen blir nok kjent i morgen, fredag.

NFF sine regler for avbrutte kamper finner man her!

(2) Ved gjenopptagelse av avbrutt kamp består stillingen fra tidspunktet kampen ble avbrutt på, og kun den resterende delen av kampen skal spilles. Alle spillere som var spilleberettiget til den opprinnelige kampen, vil være spilleberettiget i den gjenopptatte kampen. Kun de spillerne som var på banen ved avbrytelsen kan starte ved gjenopptagelsen av kampen, med mindre det foretas innbytte forut for gjenopptagelsen. Begrensningen i bruk av antall innbyttere etter § 2-9 gjelder samlet for den avbrutte og gjenopptatte kampen. Advarsler og utvisninger gitt før avbrytelsen, gjelder også etter gjenopptagelsen. Kampen gjenopptas på samme sted hvor den opprinnelige kampen ble avbrutt. Hvis kampen ble avbrutt under normal flyt i spillet, blir ballen droppet der den var under avbrytelsen.