Ny seier
(06.08.04) Vaulen ble for sterke for Frøyland og vant 4-2.
CAREW: "Christophe "Carew" Dagsland scoret to og den siste var en perle. "Legande lett for Zlatan og Carew…," var kommentaren etter målet!
Hans Kristian Håland (straffe)
6. august - Hinna stadion - Tilskuere: 20 - Serie - Dommer: Johan Hansen (Sandved)
2. Stein-Ivar Andersen
3. Ronny Hauge
4. Sverre Gjuvsland -> 80 minutter
5. Alexander Landsnes
6. Eivind Staurland -> 65 minutter (<- 80 min)
15. Bjarne Hov
Juniortrener Svein Øksnevad var hyret inn som ekspertkommentator for denne kampen.
Det var med en viss forventning vi møtte opp for å se nok en hjemmekamp for Vaulen, etter 4-0 mot Riska sist (og det med 10 mann i 1 time).
Etter en del forfall ble juniorene Olav og Ømi kalt inn til troppen, som ellers hadde kun hatt Ordi og Barney på benken…..
Forresten flott av guttane som flyttet en lenge planlagt fødselsdagsfest for Olav fra fredag til lørdag, slik at de kunne stille på kampen!

1. omgang ble en total overkjørsel fra begynnelse til slutt, som dere ser under!

• 1 MINUTT: Innlegg fra Anders, Eddi header like over.
  • 5 MINUTTER: Innlegg fra Steini, Ronny ”header” med nakken - avklares fra 2 meter.
  • 14 MINUTTER: Steini legger på hodet til Chris som header Sverre igjennom. Stoppes på 5 meteren.
  • 16 MINUTTER: Thomas legger inn, Stian legger ut 45 til Anders som skyter. Skuddet fistes over av keeper.
  • 18 MINUTTER - MÅL!: Corner legges til bakre stolpe hvor Chris header tilbake i feltet, ny duell, ball ut til Thomas som skyter hardt og kontrollert i lengste. 1-0!
  • 20 MINUTTER: Chris skyter fra 20 meter, men keeper redder.
  • 21 MINUTTER: Et gjennomspill til Frøylands spiss på venstre flanke, men Anders jobber godt og løper opp ved 14 meter og gir til corner. Frøylands første og eneste ”sjanse” i første omgang!
  • 23 MINUTTER: Chris krosser flott til Stian som legger tilbake til Chris, men headingen går like over.
  • 24 MINUTTER - MÅL!: NYDELIG bananinnlegg fra Thomas på høyre, som Eddi møter på bakre og header flott og kontrollert i mål. 2-0!
Etter 2-0 målet roet Vaulen litt ned og trillet ball.Frøyland sprang stort sett ”i lånå”.
  • 38 MINUTTER: Eddi spilles igjennom, men keeper kommer ut på 25 meter og klarerer til kast.
  • 42 MINUTTER - MÅL!: Vaulen bryter Frøyland på 30 meter, ballen havner hos Eddi som med en nydelig en touch pasning spiller Chris gjennom alene med keeper. Scorer sikkert fra 8-10 meter i nærmeste hjørne. 3-0!
  • 45 MINUTTER: Stian runder av festspillomgangen med tunnel på backen, men mister ballen rett etter før han får skutt ordentlig.
I pausen ble det snakket om å fortsette å holde den gode bevegelsen i laget, og fortsette å trille ball for ikke å slippe Frøyland inn i kampen igjen.

Men så skulle ikke skje:

• 48 MINUTTER - MÅL!: Allerede etter 3 minutter blir spissen til Frøyland spilt igjennom sentralt, og kipper ballen over en utrusende Tommen, og det står 3-1.
  • 55 MINUTTER - MÅL!: Så etter 10 min kommer ”moment of pizza magic”. Sverre kommer galopperende ut mot venstre for å rydde opp etter at spissen kom igjennom bak Ronny, setter en glidetakling, hvor spissen ligger å vrir seg (denne spissen trakk seg hver gang Sverre nærmet seg etterpå….), men Sverre reiser seg opp, slår en 50 meters pasning langs siden til Lima, som rett før han blir ”kappet” i knehøyde, klarer å ”hælkippe” videre til Chris, som i sin tur stormer mellom 2 mann, lurer den 3 og den 4 før han scorer sikkert fra 16 meter! 4-1!
  • 66 MINUTTER - MÅL!: Etter dette er det mye gi og ta, til det 21 minutt. Ronny ”selger” seg litt, Sverre prøver å rydde opp, men kommer litt seint. Straffe og stillingen er 4-2.
Herfra og ut har Vaulen stort sett kontroll, og omgangen avsluttes med 2 flotte raid av Ømi , som spiller på høyre back. Spesielt det siste raidet med tunnel og flott legg til Anders, hadde fortjent en bedre skjebne! (Anders headet like utenfor)

Summa summarum en god kamp av Vaulen , hvor 1. omgangen er noe av det beste jeg har sett i år. Fortsetter det sånn, blir det en kjekk høst.