Vanvittige Vadla
(07.11.07) Vaulen vant hele 11-2 over Tasta.
Morten Vadla (bildet) scoret hele 5 mål! Magne Christiansen (2), Trond Kindervåg (2), Ronny Hauge og Thomas Idsø scoret de andre målene.
Dette var Vaulens største seier siden april 2005 da man slo Rosseland 12-0.
VADLA V: Det ble ketchupeffekten for Morten Vadla som hadde kun en scoring før i år.
11-2
TASTA
Magne Christiansen (T Kindervåg)
8 min
Morten Vadla (A Surdal Nilsen)
15 min
Morten Vadla (David Møller)
26 min
34 min
Magne Christiansen
37 min
39 min
Tasta Tore
Ronny Hauge (Morten Vadla)
44 min
47 min
Ann Tasta
Thomas Idsø (M Christiansen)
51 min
Trond Kindervåg (Thomas Idsø)
54 min
Trond Kindervåg (Ronny Hauge)
55 min
Morten Vadla (Robert Hovland)
57 min
Morten Vadla (Trond Kindervåg)
58 min
7. november - Buøy kunstgress - Tilskuere: 10 - Pol - Dommer: Enok Aspelund (Pol)
6. Ronny Hauge
15. Bjarte Rannestad
26. Stian Refvik <- 30 minutter (-> 42 min)
3. Endre Tangen -> 30 minutter
Espen Klette var dagens kaptein. Det var en spesiell kamp for Trond Kindervåg som spilte mot sine gamle lagkamerater.
Vaulen (4-4-2): Ronny Hauge - Bjarte Rannestad, Robert Hovland, Espen Klette, Stian Refvik - Alexander Surdal Nilsen, Thomas Idsø, Magne Christiansen, David Møller - Trond Kindervåg, Morten Vadla.
Vaulen tok ledelsen etter 8 minutter da man kontret inn etter corner i mot. Keeper Ronny Hauge bokset ut til Magne Christiansen som la ut på høyre til Robert Hovland. Ballen ble videre slått opp på høyrekanten hvor Trond Kindervåg førte frem og slo inn i midten. Der dukket Magne Christiansen opp igjen, han dro seg forbi keeper og satte ballen i mål!
De oransje doblet ledelsen etter kvarteret. Det hele kom ut av intet da Alexander Surdal Nilsen på egen banehalvdel fant et hull gjennom hele Tastas forsvar og fant Morten Vadla som kaldt og rolig satt ballen lavt nede i det høyre hjørnet.
Første omgang var preget av en del feilpasninger og en dommer som holdt bingo med offsideavgjørelser.
Vaulen fikk noen sjanser som da Alexander skjøt i nettveggen etter 23 minutter, mens keeper måtte strekke seg så lang han var på et skudd av Trond Kindervåg.
Det ble 3-0 etter 26 minutter etter kontant spill. Tasta skulle måke opp et frispark etter en offside, ballen gikk mot David Møller som headet frem til Morten Vadla, han fikk fri bane og plasserte ballen i den venstre kroken.
Det kunne ha blitt mer før pause. Kindervåg hadde et frispark som strøk stolpen, mens Vadla kjempet seg forbi og satte ballen like tilside for krysset.
I pausen kom Endre Tangen inn for Stian Refvik. Ronny Hauge gikk opp på venstreback, mens Endre tok plass i mål!
Et kjapt angrep ga 4-0 etter 34 minutter. Robert startet det hele nede ved egen 16 meter, ballen gikk via Thomas i midten til Alexander som slo inn til hvem andre enn Morten Vadla, denne gangen puttet han nærmest med tåen til høyre for keeper.
Vadla var nå i fyr og flamme. Like etter hadde et skudd retning mot høyre hjørne, men keeper fikk såvidt gitt til corner.
Etter 37 minutter skjøt Trond Kindervåg fra skrå vinkel, keeper reddet med beina og ballen havnet ute på drøye 20 meter hvor Magne Christiansen klemte til og markkryperen fant veien gjennom alle og i mål.
Tasta reduserte til 1-5 etter 39 minutter da man kom seg løs på høyre. Kula ble dunket inn på nærmeste uten sjanse for keeper Endre Tangen.
Espen Klette ville være med på showet og etter 41 minutter kom han svært nær. Tjuefem meter fra mål ute ved linjen dro han seg innover i banen og skrudde ballen mot nærmeste kryss, men ballen gikk i tverrlegger og ut!
Stian Refvik kom inn igjen etter 42 minutter, ut gikk David Møller.
Tasta kom nå med noen krampetrekninger og man traff stolpe ut etter et veggspill like foran mål.
Samtidig la Vaulen over til en offensiv 3-4-3-formasjon da Robert Hovland gikk frem. Dette skapte mye hodebry for Tasta som ble stresset til å gjøre feil i eget forsvar.
Alexander Surdal Nilsen trillet igjennom Morten Vadla etter 44 minutter, alene med keeper la han uselvisk ballen over til en fri Ronny Hauge på venstre som enkelt kunne bredside i det tomme målet.
Den offensive formasjonen ga mye rom bakover for Tasta og etter 47 minutter ble det 6-2 da en spiller var helt fri på høyre og satte ballen inn via den høyre stolpen.
De ti siste minuttene var helt syke med fem mål.
Trond kjempet om en høy ball på venstre etter 51 minutter, ballen gikk inn til Magne som slo kort til Thomas Idsø som igjen dro seg inn fra kanten av boksen og satte ballen under keeper og midt i mål.
Robert Hovland tok et kort corner etter 54 minutter til Thomas Idsø, han fant Trond Kindervåg som skrudde ballen i lengste hjørne. Dermed 8-2, kunne det ble ti?
Vaulen bevarte trykket etter et corner, fra venstre slo Ronny Hauge inn til Trond Kindervåg som dempet på kassen og skjøt på volley i det høyre krysset! En godbit!
Trond Kindervåg var så på et soloraid på midten, han la ut til høyre hvor Robert Hovland slo inn lavt til Morten Vadla som konverterte i mål. Tosiffret!
Etter 58 minutter ble det 11-2. Vaulen fikk fatt i ballen like etter avspark på det forrige målet. Trond Kindervåg kom frem og skjøt fra 16 meter, keeper måtte gi retur og der dukket Morten Vadla opp og puttet sitt femte mål for dagen!
De to siste minuttene spilte Endre Tangen ute, mens Magne Christiansen stod i mål!