Teori i praksis
(05.10.04) Vaulens flaggskip, C-laget, kjørte rotasjonsprinsippet i dagens kamp mot Helleland 2. Stjerner som Vegard Ravndal, Christian Lie og Jostein Jensen hadde blitt satt opp på tribunen, mens Rune Larsen og Bent Lie hadde blitt hyret inn.
HATTRICK: Bent Terje Lie scoret tre og hadde en assist i debuten.
Vaulen åpnet forrykende og tok tidlig ledelsen. Frode Lima som var i kanonform slo en krempasning opp til Kjetil Stensland som på ypperste vis hælte ballen videre til Eric Ordaz som grasiøst dunket ballen oppe i vinkelen!
Vaulen fortsatte å trille ball, på 2-0 la Stensland over til Tom Arne Bø Pedersen som enkelt kunne sette ballen i mål.
Ordaz er i storform om dagen, på 3-0 fikk han ballen fra en motspiller og la ballen pent i mål.
Så 4-0 der Jone "Poddi" Olsen med elegant veggspill gjorde det lett  for Eirik Ekholdt å score 4-0.
Så kom jokerene Bent Lie og Rune Larsen innpå og satte ytterligere fart på Vaulen. På 5-0 lempet Ordaz frem til Bent Lie som kattemykt fyrte av en helvolley oppe i vinkelen. For en debut!
Så uegoistisk spill av Bent som la igjen til Eirik Ekholdt som økte til 6-0.
Jone Olsen hadde også en stor dag på jobb, på 7-0 fikk han ballen fra Ordaz og dunket den oppe i vinkelen.
Så et raid av Eirik Ekholdt som serverte til Bent Lie som la på til 8-0.
Pauseresultatet 9-0 var det Frode Lima som skulle stå for. Rune Larsen inviterte til veggspill, men Frode Lima bare dunket ballen nede ved stolperoten fra godt hold. Frode Lima hadde senere en rekke store sjanser som han ikke scoret på, men som Frode sa det - "Det er viktig å fokusere på de målene enn scorer og ikke missene."
Så bra forspill av Tom, hvor Eirik Ekholdt enkelt kunne sette inn til tosiffret rett etter pause.
Deretter var det Toms tur da han fikk ballen fra motspiller og skjøt utagbart inn fra langt hold.
Så kampens store prestasjon. Jone Olsen fikk ballen i beina fra midten av banen og satte igang et soloraid av en annen verden. Etter å ha rundet halve Hellelands befolkning, la han balllen på foten til Bent Lie som dermed fikk sitt tredje for dagen!
Så nytt nydelig Vaulenspill, Ekholdt til Jone "Poddi" Olsen som satte inn 13-0.
Dommer Svein Øksnevad sa etter kampen at det ble 14-0, som det godt kan ha blitt i denne svært underholdene kampen!