Poengdeling mot Havdur
(05.09.07) B-lagets toppkamp mot Havdur endte med 1-1 etter en kamp med mange harde dueller. Tom Stian Sunde sendte Vaulen i føringen etter 38 minutter, men tjue minutter før slutt utlignet Havdur på en tvilsom straffe.
Stian Husvæg ble utvist etter to gule kort og Beachboys avsluttet med ti mann.
UAVGJORT: Sjansefattig kamp da Vaulen og Havdur braket i sammen.
HAVDUR
1-1
38 min
Tom Stian Sunde
Straffe
70 min
5. september - Hompen - Tilskuere: 15 - Serie - Dommer: Einar Heien
1. Eivind Staurland
2. Stian Lima (C)
26. Stian Refvik
69
11. Ronny Hauge <- 45 minutter (-> 55 min)
8. Jone Olsen -> 84 minutter
Vaulen stort sett bestående av A-lagsspillere.
Vaulen (4-4-2): Eivind Staurland - Stian Lima, Ronny Hauge, Espen Klette, Stian Refvik - Morten Vadla, David Møller, Alexander Surdal Nilsen, Johnny Erga - Stian Husvæg, Tom Stian Sunde.
Kampen ble utsatt i 35 minutter da dommeren trodde avspark var en time senere.
Havdur var et hardt kjempendes lag, mens Vaulen førte for mye og kom seg ikke så mye fremover.
Havdur kom nær etter 8 minutter da keeper Eivind Staurland nølte noe på en utrusning, men taklingen i 50/50-duellen levnet ingen tvil.
Stian Husvæg leverte til Tom Stian Sunde etter 12 minutter. Den sterke spissen kom seg inn i feltet og ut på venstre, fra skrå vinkel gikk skuddet i nettveggen.
Havdur spilte seg på langs av 16-meteren etter 19 minutter, men keeper Staurland reddet briljant på skuddet.
En flott ball fra Espen Klette fant Stian Husvæg etter 23 minutter. Fra venstre til mål lobbet han over keeper, men vinkelen på skuddet ble for liten og ballen gikk utenfor.
Det ble tiltider ampert i kampen mye grunnet en svak dommer. Kortene florerte grunnet munnbruk og man undret seg på om Vaulen ville avslutte med ti mann.
Johnny Erga kastet langt etter 38 minutter. Espen Klette gikk opp i feltet og ballen havnet i beina til Tom Stian Sunde som pirket inn 1-0 i hjørnet! Bra av Vaulen her stod man i kø for å score.
Havdur var ikke ufarlige og etter 42 minutter hadde man en kvadruppelsjanse. Først reddet Eivind, så fulgte to skudd i blokken før man skjøt over.
Morten Vadla slo en flott vegg med Husi etter 43 minutter, innlegget ble slått inn på første stolpe hvor Tommy kom sklidene inn. Uheldigvis gikk ballen tilside for mål.
Like etter var Morten Vadla på farten igjen. Han trakk seg ikke da keeper ruste ut og de to kolliderte kraftig nede ved dørlinjen, Morten ble liggende en stund før han reiste seg.
Stian Husvæg stakk igjennom på en stuss fra Tom Stian Sunde, men forsøket gikk via keeper og utenfor.
I pausen kom Axel Svihus inn for Ronny Hauge. Samtidig la man kraftig om, blant annet gikk Tom Stian ned som stopper.
Stian Husvæg rundet tre mann på høyre etter 50 minutter. Skuddet fra like innenfor hjørnet av 16-meteren gikk på tverrs av mål og utenfor.
Ronny Hauge kom inn igjen etter 55 minutter, ut gikk Johnny Erga.
Hauge raidet inn i midten etter 61 minutter og la ut på venstre til Axel Svihus, men utsideskuddet fikk lite fart og gikk via en gul til hjørnespark.
Havdur fikk så et noe billig straffespark hvor dommeren mente Stian Refvik hadde gjort noe galt. Havdur utlignet etter 70 minutter da straffetakeren satte ballen nede til høyre, Eivind var godt etter skuddet.
Tommy vridde den så ut mot høyre fra sin bakre posisjon. Vadla var med og fant Stian Husvæg sentralt. "Vepsen" fikk to forsøk, men det ble med nesten.
Husvæg ble utvist etter 77 minutter da han var for brutal i en takling og med to gule ble det tidlig dusj.
Tross undertall gikk man offensivt til med 3-4-2.
Symptomatisk for kampen fikk Tom Stian Sunde alt dømt mot seg. Etter 80 minutter fikk han en albue plantet i hodet, men dommeren så ingenting.
Etter utvisningen var Vaulen mer fandenivoldske og man fightet mer.
Poddi kom inn for Morten Vadla etter 84 minutter.
Vaulen presset på for uttelling, men det ble 1-1.
PÅ SKAKKÅ: Vaulen burde ha vunnet, men var for lite effektive i sitt spill.