Stortap, men seier for fotballen
(05.06.07) De 8 som valgte å bruke 6 timer av sitt liv på å reise til Ølen for å se etter Elin Tvedt, men istedenfor bli slaktet skal ha ros for det.
SKITNE TRIKS? Tankene hos enkelte var hos de lettkledde jentene på tribunen. Dermed ble man vippet av pinnen. Var det hele taktikk?
Ølen var overlykkelige da det endelig kom et lag reisende til bygda. Det var første gang denne sesongen og det var omlag 100 tilskuere på tribunen. Så selv om vi tapte, var det en seier for fotballen.
Vi kom vel sent og oppvarmingen tok vi i kampen. Dermed haglet målene inn. Til pause stod det 6-0 til hjemmelaget. Vaulen hadde en kanonsjanse, men den gamle skøyteløperen Henrik Hetland fikk et feilskjær og bommet på straffesparket.
Folket på tribunen tisket om at dette visstnok var serielederen de spilte mot!
Etter pause tok Vaulen ledelsen ved Henrik Hetland som gjorde det godt igjen. For et mål det var, oppe i vinkelen til tjue i stil.
De nesten hundre jentene fra den kristne internatskolen på tribunen heiet nå på Vaulen isteden. Vi velger å tro at dette skyldes at vi var så kjekke..? Cissa mente det var fordi han hadde et stort hull i shortsen.
Tross massiv støtte fra de lokale skjønnheter hadde ikke Beachboys mye å gi, tilslutt stoppet det med 11-1 tap.
Da vi skulle kjøre hjem hang jentene ut av vinduene og vinket adjø med sine blondetruser.
Alle var enige om at det var en flott tur.
PS: Vi så ikke Elin Tvedt, men ei som ligna.
GUTTA I ØLEN: Kizza og Co. klarte ikke å tukte Ølen.