Unngikk fadese
(05.02.07) Det ble bingofotball etter kraftig snøfall under kampen, men å slippe inn to cornere mot et juniorlag er utilgivelig.
Tilslutt ble det 3-3 etter at Vaulen utlignet i siste liten. Dermed har ikke Vaulen tapt i år.
I SISTE SEKUND: Toppscorer Trond Kindervåg sendte ballen i mål like før dommeren blåste av kampen.
SANDNES ULF 2
3-3
11 min
Eivind Staurland (Thomas Idsø)
Håkon Krogh (PC Myhre)
25 min
Rebaz Mirza (PC Myhre)
29 min
54 min
Anders Idsø (David Møller)
Vegar Holmen
85 min
90 min
Trond Kindervåg (Robert Hovland)
5. februar - Sandnes kunst - Tilskuere: 20 - Vinterserien - Dommer: T Enge (Viking)
24. Ørjan Birkeland
28. Morten Vadla -> 45 minutter (<- 84 min)
11. Trond Kindervåg
12. Magne Christiansen <- 29 minutter
3. Tore Søraas <- 45 minutter
7. Anders Idsø <- 45 minutter
27. David Møller <- 45 minutter
18. Ørjan Olsen
Dem som ikke spilte i dag hadde fått beskjed om å møte opp på Sandnes for å jogge. Robert Hovland som er kjent for å spille med langbukse til og med i fellesferien hadde fått på seg shortsen i det kalde vinterværet!
Midtbanespiller Jean André Gjelsten startet i dag som venstreback!
Vaulen (4-4-2): Tom Arne Bø Pedersen - Stein-Ivar Andersen, Espen Klette, Robert Hovland, Jean-André Gjelsten - Alexander Surdal Nilsen, Thomas Idsø, Magne Christiansen, Ørjan Birkeland - Morten Vadla, Trond Kindervåg.
Espen Klette kunne ha git Vaulen ledelsen allerede etter minuttet, men headet corneret fra Thomas Idsø over.
Et heftig snøvær startet og det var vanskelig å se over til motsatt side av banen.
Ørjan Birkeland spilte flott igjennom Morten Vadla etter 11 minutter. Kjappfoten var på vei igjennom, men en Ulf-forsvarer sklitacklet til corner. Thomas Idsø slo corneret inn fra høyre til Eivind Staurland som inne i femmeteren headet Vaulen oppskriftsmessig i ledelsen.
Mange cornere på det glatte føret og etter 25 minutter slo Ulf inn fra høyre ved Per Christian Myhre. Håkon Krogh fikk stige fritt innenfor femmeteren og heade inn.
Begrepet "corner er mål" var virkelig passende i dag for etter 29 minutter slo Ulf inn igjen fra høyre ved Per Christian Myhre til Rebaz Mirza som sendte de blå i ledelsen med sin heading.
Like etter måtte Thomas Idsø gi seg, inn kom Magne Christiansen. Thomas har slitt med et bristet ribbein siden Ørjan Birkeland ga han en smell i futsalen. Robert overtok kapteinsbindet.
Etter 32 minutter slo Jean André Gjelsten inn fra venstre, men headingen fra Eivind Staurland ble fistet til corner av keeper.
Kindervåg ble tatt på 25 meter etter 44 minutter. Gjelsten slo knallhardt inn foran mål hvor Trond Kindervåg gikk for styring, men ballen endret ikke nok retning i hårtustene til å lure keeper.
Like før pause kom Sandnesspissen fri igjennom, men Tom Arne reddet skuddet med foten ut til corner.
Tordentale ble holdt i pausen og spillerne var sene med å komme ut til andre omgang.
Det var tre bytter til andre omgang. Ut gikk Vadla, Surdal Nilsen og Gjelsten, inn kom Søraas, Møller og A Idsø.
Anders Idsø testet skuddfoten etter 49 minutter, han knallet virkelig til fra drøye 20 meter, men ballen gikk halvannen meter over hjørnet.
Vaulen var nå best og utlignet etter 54 minutter. Vaulen holdt presset oppe etter et corner. Robert Hovland la tilbake til David Møller på høyre, ballen ble slått inn i feltet hvor Anders Idsø fra kort hold header midt i mål bak en utspilt keeper.
Et mislykket legg fra Andi fra gikk inn til keeper, men han glapp ballen ut til en overrasket Trond Kindervåg som i forbauselsen skjøt over.
Ballen ble slått ned langs venstre til Kindervåg etter 65 minutter, han vant løpsduellen vendte opp og slo inn til Ørjan Birkeland på 14 meter som skjøt i stolpen. Beachboys med massivt press i denne perioden og hadde en rekke halvsjanser.
Vaulen jaget nå vinnermålet og i et offensivt bytte kom Morten Vadla innpå igjen da Eivind Staurland gikk ut etter 84 minutter.
Snøen kom tilbake og da trivdes Sandnes best. For etter 85 minutter scoret Sandnes igjen, helt mot spillets gang. En høy ball ble slått inn, Tommen feilberegnet en utboksning, først gikk ballen i stolpen, før Vegar Holmen snek seg frem og fikk skutt hjemmelaget i føringen.
Vaulen pushet på i slutten for å unngå fadese. Robert Hovland sveipet inn fra høyre omlag 30 meter fra mål, Trond Kindervåg steg til værs og ballen gikk vel via ryggen og inn til 3-3!
Kun avspark ble tatt før dommer Tor Enge blåste av.