Sverre Gjuvsland
Solid start for Beachboys
(05.02.04) I Bent Lies fravær førte Erik Gysland a-laget til en svært sterk seier i årsdebuten. Flere spillere fikk sin debut og gjorde sine saker bra, deriblant Randaberg duoen Henning Frode Holm og Christophe Dagsland som scorte to mål hver! Men det var minst like imponerende defensivt hvor keeper Bjarne Hov hadde en svært rolig dag på jobben.
4-0
RISKA
Henning Frode Holm (E Staurland)
13. min
Henning Frode Holm (OB Bredesen)
44. min
Christophe Dagsland (Anders Idsø)
56. min
Christophe Dagsland
65. min
5. februar - Kunstgresset - Tilskuere: 20 - Sr-serie - Dommer: Karl I. Hansen (Viking)
18. Kim Erlend Kvalsund
Hovedtrener Bent Lie var i Tyskland, dermed hadde assistent trener Erik Gysland ansvaret. Man spilte i en tilnærmet 4-3-3 formasjon hvor Dalehaug hadde en friere rolle bak Holm og Ekholdt helt på topp.
Thomas Idsø spilte ikke da han var småsyk, mens Ordaz og Kvalsund satt godt plantet på benken da de hadde spilt for juniorlaget rett før a-laget. Ellers reiste Jan Tore Kleiberg i går ned til Australia for skolegang, han skal bli kiropraktor og vil nok være Down Under i fem år.

Etter svært høyt tempo de første minuttene med mye kriging på midtbanen fikk Vaulen etterhvert full kontroll.
Vaulen tok ledelsen etter 13. minutter da Eivind Staurland slo en knakende god ball over til Henning Frode Holm, den nye spissen var kald som en fisk og lobbet kontrollert inn 1-0!
Rett før pause doblet Vaulen ledelsen etter formidabelt klikk-klakk spill. Eivind Staurland viste prov på at han dansefoten inne med en flott dribleserie, før han leverte ut til Ole Bjørn Bredesen. Oli slo en flat ball in på første stolpe med sine frekke hvite sko og der dukket Henning Frode Holm opp og satte kontant inn 2-0!

GJUVS OG GYS: Læremester Erik Gysland hadde nok noen gode tips til Sverre Gjuvsland i pausen. Men det var strengt tatt ikke nødvendig Sverre ryddet nemlig unna i forsvar og Riska hadde knapt en sjanse!
Arne Dalehaug så ut til å trives i sin rolle bak spissene og slo de giftigste pasninger igjennom, etter 56. minutter ble det resultater av det. Anders Idsø fikk en ball fra Dalehaug nede på kortlinjen, så opp og fant Christophe Dagsland på andre stolpe som kraftfullt headet inn 3-0!
Etter 65. minutter kunne Christophe Dagsland igjen pynte på resultatet, med mann i ryggen fikk han snudd seg om på 20 meter, la ballen til rette og skjøt ballen flott nede i nærmeste hjørne.
SALVI: Jan Egil Salvesen var selvsagt tilstede for å se kampen mellom sine to favorittlag Riska og Vaulen!
Alle debutantene viste at årets stall vil bli stor og god. Forsvaret oste av trygghet hvor debutant Sverre Gjuvsland leste spillet godt og slo kreative pasninger. På midten viste Eivind Staurland sin anvendelighet, innendørshelten er vel egentlig midtstopper, men var god både som indreløper og i ankerrollen på midten.
Henning Frode Holm scoret to, men går på mange lure løp og kommer til flere sjanser. Christophe Dagsland som kom inn etter pause var sterk både med ryggen mot mål og i driv fremover. Soloraidet i starten av andre omgang hadde virkelig fortjent en bedre skjebne.
Ronny Hauge og Kim Henriksen er også tilbake og leverte sakene, mens de to Erikene, Brunes og Westly, var svært nære å produsere to mål i løpet av de få minuttene de fikk.
NY MANN: Vaulens nye mann i støtteapparatet, Ole Bryn (16), gjør en kjempejobb under kampene.