16. Ørjan Bergum –> 85 minutter

12. Sander Thaule

15. Nelson Monteiro

24. Simon Sakkestad

Amar Kotlica var tilbake fra suspensjon. Jon Nessa hadde sonet sin dom, men var på reise. Det samme er Milad Shamohammad som kommer tilbake til Randaberg-kampen. Erik Løken vil være bortreist i to uker.
Vaulen (4–2–3–1): Eric Ordaz Erlend Mohus, Fredrik Stray Tjaum, Morgan Gramstad, Jimmy Jonevret Thomas Monsen Haugland, Anders Idsø Daniel Hadland, Ingvald Sandvik Halgunset, Ceu Lian Khar Amar Kotlica.
Jevn start på kampen. Vaulen i kraftig motvind, men spiller meget bra.
Kopervik tok ledelsen ved Helge Einarsen, men strandguttene gikk rett i angrep og svarte kontant. Daniel Hadland til Thomas Monsen Haugland som snudde til Ceu Lian Khar. Han gikk til linja og slo 45 ut til Ingvald Sandvik Halgunset som fyrte i mål! Mønsterangrep.
Thomas Monsen Haugland har vært meget god på midtbanen. Vinner mye jobber vanvittig bra.
Vaulen hadde god defensiv kontroll og kjørte hurtige overganger.
Det stod 1-1 til pause. I andre omgang vil man få sterk medvind, men usikkert hvor stor fordel det blir.
Thomas Monsen Haugland nær å sende Vaulen i føringen. Kjempeskudd som stryker utsiden av vinkelen etter omlag 55 minutter.
Mye frem og tilbake nå med sjanser begge veier. Ole Wick Henriksen kom inn for Ingvald Sandvik Halgunset etter timen.
Ceu Lian Khar fikk gult kort etter 62 minutter da han prøvde å filme til seg straffespark.
Kopervik best nå. Tung gressbane setter sine spor. Daniel Hadland hadde en stor sjanse, men headet over fra syv meter på Khars legg.
Kjempesjanse til Vaulen etter 75 minutter! Frispark fra Ole Wick Henriksen som keeper slår i stang, Amar Kotlicas retur reddes på strek.
Høyt tempo. Frem og tilbake. Ole Wick Henriksen med farlig skudd. Vaulen sikrer mer bakover. Veldig trøtte.
Spilt 85 minutter. Vegard Natland for Hadland og Ørjan Bergum for Kotlica. Viktig å få ett poeng!
Kampen endte 1-1. Kjempekamp av Vaulen. Jobbet noe sinnsykt på tung gressbane i 90 minutter.