Vaulenbanen, tilskuere: 5, dommer: Eirik Sunde
1-3 Ronny Hauge (Tom Elseth)
2-3 Ronny Hauge (Christian Lie)
SAMLET TOPPSCORER? Ronny Hauge er vel nå sammenlagt toppscorer for Vaulens tre seniorlag?
C-laget tapte onsdag 4-2 mot Vidar 3, men skal ha for å kjempe seg tilbake i kampen etter 0-3 til pause.
Vaulen kom under 0-3 i første omgang, tiltross jevnt spill slapp man inn sure mål. Ronny Hauge hadde et frekt volleyforsøk, mens Christian Lie hadde to gyldne muligheter blant annet en heading i tverrlegger.
I andre omgang kom man mer med og Tom Arne Bø Pedersen som var tilbake på banen etter sin stygge skade i april var med på å gi Vaulen nytt håp.
Tom Elseth hadde en gigant sjanse, men fra skrått hold skjøt han ballen like utenfor lengste kryss.
Så endelig fikk Vaulen hull på byllen da Elseth fant Ronny foran kassen, godklompen traff keeper men løp inn returen.
Vaulen førte nå kampen og Hauge som løp 4 kilometer i løpet av kampen fikset 2-3 på en kontring.
I et forsøk på utligning kaste Vaulen frem spillere. Sindre Jensen kom da også svært nære, men klarte ikke å styre headingen.
Så helt på tampen gjorde Vidar 2-4 da Vaulen var i ubalanse.
Nå ser man frem til årets siste kamp på lørdag borte mot Suldal.
Vaulen: Gitle Martell Aarre, Vidar Skålevik, Sondre Urban, Christian Tollefsen, Ronny Hauge, Tom Elseth, Sindre Jensen, Christian Lie, Frode Lima, Kjetil Refvik, Tom Arne Bø Pedersen.