B-laget lukter på opprykk
(04.06.13) Etter å ha endt tredje sist i 7. divisjon i 2011 aspirerer den samme gjengen nå til en plass i neste års 5. divisjon.
Tirsdag kveld satte man godt plasserte Havørn 2 på plass med 5-0 seier!
De to beste fra divisjonen rykker opp. Etter kveldens kamp har Vaulen 15 poeng, tabellen
her blir oppdatert senere.
HAVØRN 2
0–5
VAULEN 2

8 min
Tore Dreyer (Schei)

30 min
Ørjan Bergum (Schei)

33 min
Inge Moy (solo)

60 min
Tom Arne Bø Pedersen

74 min
Tom Arne Bø Pedersen (Dommer)
4. juni – Tananger stadion Tilskuere: 5 – Serie – Dommer: J C Alvarez Perez (ISS)

16. Anders Stokkebø

Vaulen med forfall fra Thomas Nilsson, Erik Løken og Øyvind Vollen.
Kampen starter med noen god muligheter til Vaulen B. Havørns keeper må gjøre en god redning og Eivind smeller ballen i tverrleggeren før det er spilt 8 minutter! Ingen tvil om hvilket lag som starter friskest. Havørn 2 kommer igjennom en gang, men ballen blir pent snappet opp av tredjekeeper Tommen, muligjens fjerdekeeper etter Kahns fantastiske opptreden mot Buøy 2.
Etter 8 minutter kommer det første målet. Gaute spiller en herlig ball igjennom til Tore Dreyer som feirer å være ferdig med eksamensstresset med en fin avslutning til venstre for keeper. 1-0 til Vaulen B.
Her kan vi kaste inn en fun fact fra fjorårets åpningskamp borte mot Havørn 2. Da lå vi etter 8 min under 1-0, og Øyvind Vollen var allerede utvist.
Etter dette forsøker Havørn og komme litt mer med i kampen. Men begge lag blir stående og stange mot veggen. Men etter halvtimen viser Gaute at han også kan være litt småfrekk på banen. Et fintfint hælspark til Ørjan som kommer på et kjempeløp! Ørjan Bergum tar ballen med seg og setter ballen sikkert til høyre for keeper. 2-0 til Vaulen B! Ikke lenge etterpå kommer Inge Moy stormende nedover venstrekanten. Han tar med seg ballen inn, og dundrer den i lengste hjørnet! Kjempemål av Inge! 3-0 til Vaulen B!
Vaulen kontrollerer inn 3-0 til pause! En utrolig god første omgang av Vaulen B!

Andre omgang starter som den sluttet, bortsett fra at Tommen nå er på topp istedefor i mål. Tore har tatt over keeperhanskene. Vaulen B ligger kompakt, og den bakre firer har kontroll på alt som måtte kommer.
Etter 60 min viser Inge nok en gang kvalitet! En kontring fra Vaulen B ender opp hos Inge som tar ballen med seg nedover venstrekanten og slår ballen inn til Tom Arne Bø Pedersen som fint setter ballen i mål bak en sjanseløs keeper. 4-0 til Vaulen B! Andre omgang bærer preg av mye bytter for Vaulen B. Vi skylder på varmen, ikke kondisjonen. Men Vaulen B kontrollerer kampen, Tore får en avslappende omgang i mål. Men i andre enden av banen er ikke Vaulen B ferdige! Etter litt forvirring i Havørn 2 forsvaret, går ballen via dommeren og til Tom Arne Bø Pedersen, som enkelt setter ballen i mål. 5-0 til Vaulen B!
Vi fikk også et annullert mål for offside. Neste gang går den i Vaulen B og Hectors favør.
Kampen ender 5-0 til Vaulen B. En meget sterk borteseier på Tananger stadion! Takk for innsatsen alle mann idag! Utrolig bra spilt! Og takk for kampen Havørn.
Neste uke blir det ferjetur på Vaulen B. Vel møtt da!