Drømmestart
(04.05.11) D-laget vant serieåpningen 4-2 mot Forus & Gausel 2 onsdag kveld. "Første omgang var bra, andre omgang bare preg av slitne spillere. Men innsatsviljen var på plass," skriver Tom-Are Svenning.
VAULEN 4
4–2
FORUS & GAUSEL 2
Ørjan Bergum (Myklebust)
12 min

Tor Arne Andersen
22 min
Anders Klette (Refvik)
37 min

16. Anders Holm

Vaulen (4–321): Aleksander Brun Henriksen – Ruben Johnsen, Øyvind Vollen, Tom-Are Svenning, Øystein Winsnes Børge, Stein-Ivar Fløysvik, Stian Myklebust Ørjan Bergum, Tommy Myhre – Tor Arne Andersen.
Vaulen D tok i mot Forus & Gausel 2 til årets første seriekamp på ærverdige Hetland grus.
Det var ingen tvil om at det var Vaulen-gutta som var mest tent fra avspark og det skulle ikke gå mer enn 12 minutter før den første ballen lå i nettet.
Ørjan stakk i bakrom og fikk ballen servert av undertegnede, alene med keeper var lynvingen iskald og dermed 1-0.
Vaulen fortsatte å presse Forus & Gausel og etter 15 minutter var Tommy Myhre centimeter fra å komme alene gjennom med keeper.
Etter 22 minutt jaget lynvingen Ørjan et fremspill, keeper kom ut og klarerte ballen rett i beina på Tori som satte ballen på utsøkt vis i åpent mål fra ca 20 meter. 2-0. Vaulen benyttet alle spillerene i løpet av første omgang og klarte dermed å holde presset oppe. I det 37. minutt var Anders Klette sist på eit langt innkast fra Revik og Vaulen går opp i ein komfortabel 3-0 ledelse til pause. En meget bra første
omgang av Vaulen D.

I de første 20 minuttene av andre omgang virket det som Vaulen-gjengen trodde kampen var avgjort og slapp inn to mål i mot. Forus & Gausel hadde også et skudd i treverket. Heldigvis viste vi moral og tok over styringen av kampen igjen og skapte et par gode muligheter.
Undertegnede burde strengt tatt satt ballen i mål etter en corner, men uheldigvis gikk ballen rett over mål. Avgjørelsen skulle komme etter 80 minutters spill da Tori satte et frispark fra 18-19 meter rett i mål. De siste ti minuttene kontrollerte Vaulen gutta inn og dermed ble det 4-2 seier i første seriekamp.