Ute av cupen
(04.04.06) SIF ble for sterke og vant 3-1. Målscorer for Vaulen var Anders Idsø.
CUPEVENTYRET SLUTT: SIF fortsetter på veien mot Ullevaal.
STAVANGER IDRETTSFORENING
3-1
Rolf Magne Olsen
12 min
17 min
Anders Idsø (Stein-I. Andersen)
Christer Rimestad
71 min
Sindre Erstad
88 min
4. april - Madlaleiren - Tilskuere: 80 - NM kval. - Dommer: Sigve Jan Melby (Buøy)
12. Ørjan Olsen
Sverre Gjuvsland hadde vært på HV-øvelse og kom ikke frem før et kvarter etter kampstart, dermed startet Endre Tangen.
Vaulen (4-4-1-1): Tom Arne Bø Pedersen - Stein-Ivar Andersen, Robert Hovland, Endre Tangen, Christian Lyse - Andreas Fløgstad, Thomas Idsø, Eivind Staurland, Anders Idsø - Magne Christiansen - Christophe Dagsland.
Vaulen startet veldig nervøst og fikk ikke ro i sitt pasningsspill. SIF var mye mer på hogget og tok ledelsen eter 12 minutter da et skudd fra 20 meter ved Thomas Sandal endret retning i Rolf Magne Olsen som noe heldig styrte ballen nede i hjørnet.
Om det var for å markere seg at dommeren ga Thomas Idsø gult kort etter 15 minutter vites ikke, at det var av det billige slaget er iallefall sikkert.
Så på Vaulens første reelle mulighet utlignet man. Man angrep på høyre og Stein-Ivar Andersens innlegg kom frem til Anders Idsø som med tåen tuppet ballen oppe i vinkelen bak en utspilt Bo Andersen i SIF-buret.
Andi som i dag spilte sin 7. cupkamp for Vaulen, mer enn noen andre gjennom tidene.

JUBILANTEN: Anders Idsø etter målet. Foto: Lars Kristian Aalgaard.
Målet var som en vitamininnsprøytning for Vaulen som kom mer med i kampen og kom til en del tilløp som etter 31 minutter da en lang ball fra Thomas Idsø satte igang Christophe Dagsland på høyresiden. Han kjempet seg forbi to mann før skuddet gikk via en SIF-spiller og til corner. Chris ble i tillegg såpass holdt i sitt raid at dommeren ga gult kort til SIF-spilleren.
CHRIS: Det er ikke lett å stoppe Christophe når han setter fart! Foto: Lars Kristian Aalgaard.
Det påfølgende gode corneret fra Anders Idsø var heller ikke ufarlig, med innoverskru ble det slått inn på første hvor en SIF-spiller med nød og neppe fikk headet utenfor.
CORNER: Vaulen var farlige på cornere. Her er det Endre Tangen som er oppe i duell. Foto: Lars Kristian Aalgaard.
Etter 41 minutter prøvde Anders Idsø seg igjen da han plukket opp restene fra en duell, men det susende skuddet gikk meteren over.
SIF var hele tiden farlige og like før pause kunne dem ha tatt ledelsen, men innlegget fra høyre ble headet like utenfor.
Magne Christiansen fikk også gult for Vaulen like før pause, trolig for munnbruk.
MANNA: Magne Christiansen i aksjon. Foto: Lars Kristian Aalgaard.
I pausen kom Sverre Gjuvsland inn for Endre Tangen.
Vaulen hang ennå godt med i starten av andre omgang, blant annet kom Steini nær på et hardt innlegg som ble til skudd, men "fede Bo" kom seg opp under tverrleggeren for å fiste ut.
SIFs Thomas Sandal beviste hvorfor han har spilt i 1. divisjon med sin eminente skuddfot, men Tommen fikk kastet seg opp i hjørnet og gitt langskuddet til corner.
Mot slutten presset SIF mer og mer på, Vaulens bestemann var keeper Tom Arne Bø Pedersen som stoppet flere klare sjanser.

KAPTEIN: Thomas var dagens kaptein. Foto: Lars Kristian Aalgaard.
SIF fikk vel mye spillerom nå og etter 57 minutter serverte teknisk eminente Roger Gimre til Joakim Førland, men skuddet ble avverget.
Vaulens kanskje største sjanse i andre omgang kom etter 59 minutter da Dagsland slo flatt inn mot mål fra høyrekanten, men Magne Christiansen som hadde kommer for langt i sin bevegelse bommet regelrett på ballen.
Venstreback hos SIF Ståle Nøstebakken var pigg og etter 64 minutter sendte han avgårde en suser, Tommens retur gikk på langs av mål før man fikk klarert.
En lur ball fra Sandal etter 66 minutter fant en umarkert Rolf Magne Olsen i feltet, men igjen var Tommen på plass. Tom var nå virkelig varm i trøyen og leverte sin tredje klasseredning på fire minutter like etter da SIF kom helt igjennom.
Etter 71 minutter tok SIF fortjent ledelsen da et corner fra Thomas Sandal ble slått ut i feltet til Christer Rimestad som på helvolley satte ballen i nettet.
Rolly kom nær igjen etter 74 minutter da han møtte et innlegg, men headingen gikk i stolpe ut.
Stian Refvik kom inn for Eivind Staurland etter 76 minutter. Vaulen måtte nå frem og man la om til 4-4-2 hvor Christian Lyse gikk frem som spiss.
EIVIND: Eivind Staurland ble byttet ut for Stian Refvik i et taktisk bytte. Foto: Lars Kristian Aalgaard.
Tre minutter senere kom også Thomas Nyland inn da han erstattet Stein-Ivar Andersen. Cupdebutant Thomas forøvrig med merkelappen hengende bakpå drakten!
Robert Hovland felte en hvit og sort på 16 meter etter 82 minutter. Frisparkspesialist Dag Åsmund Strøm steppet opp, men klinket til i tverrlegger!
Rolli hadde en ny mulighet etter 87 minutter, men Tommen fikk gitt til corner.
Spikeren i kista kom etter 88 minutter da det påfølgende corneret fra Dag Åsmund Strøm fant hodet til Sindre Erstad som la på til 3-1.
Dermed er cupeventyret slutt for Vaulen, selvsagt synd, men det var ingentvil om at SIF var hakket bedre i kveld.
N'DREAS: Andreas Fløgstad kriger for Vaulen. Foto: Lars Kristian Aalgaard.