Dette var Vaulens første kamp på gress, noe som resulterte i mange rare pasninger og valg. Den humpete banen må nok ta noe av skylden for det.
Det var derimot ingenting å si på innsatsen og kvaliteten blir nok bedre allerede neste uke når man møter Sola igjen hjemme.
SOLA
22

11 min Anders Idsø (str)

54 min Alexander Landsnes
Sola 72 min
Sola 88 min
4. april – Sola gras Treningskamp

2. Jan Erik Ahlstrand Pedersen

3. Erik Hilden <– 63 minutter (–> 70 min)

–> 63 minutter

Kampen var opprinnelig ment spilt på kunstgresset på Hinna, men etter flott vær valgte man å flytte kampen til gress på Sola. Tore Haugvaldstad med gode kontakter i Sola hvor han var trener fra 1996 til 1999, Tore tok forøvrig med seg Salgado fra Sola.
Vaulen (4–33): Tom Arne Bø Pedersen – Jan Erik Ahlstrand Pedersen, Jan Egil Salvesen, Erik Gysland, Erik Hilden – Jarle Eike, Jan Tore Kleiberg, Anders Idsø – Stein Ivar Andersen, Pedro Salgado, Ole Bjørn Bredesen.
Vaulen gikk ut litt defensivt, men man skulle få det første målet. En førsteklasses kontringspasning fra Jan Erik Ahlstrand Pedersen sendte Pedro Salgado gjennom. Han ble felt i boksen og Anders Idsø sendte de oransje foran fra krittmerket etter 11 minutter.
Dette var også omgangens eneste mål.
Fra starten i andre omgang pushet Vaulen laget lengre fremover. Etter 54 minutter ble Alexander Landsnes spilt fri på høyrekanten. Alene mot keeper scoret han sikkert.
Etter en god periode i starten av omgangen ble man nok litt slitne utover. Dermed redusete Sola etter 72 minutter før dem utlignet like før slutt.
Kampen sett under et var nok uavgjort et okay resultat.
Det positive var at det defensive spillet var bedre enn på lenge. Både Gysland og ikke minst Salvesen spilte solid sammen i midtforsvaret.
Jan Tore Kleiberg må få mye ros for sitt spill i sin første kamp fra start. Fra dyp midtbaneposisjon distribuerte han mange smarte pasninger.