13 Bogafjell
26 -50 18
14 Moi 26 -49 16
Hederlig tap
(03.11.18) God første omgang av Vaulen hvor man kom til noen gode opprullinger. Riska var nok nærmest da dem traff undersiden av tverrleggeren?
I andre omgang satt Riska mer i førersetet og Jørgen Helland reddet blant annet et forsøk på strek.
Dog en god forsvarskamp av Vaulen og det gikk mot 0-0. Så i kampens 89. minutt kontret Riska inn et offensivt frispark hos Vaulen.
Topp innsats av Vaulen her og det som kan klassifiseres som hederlig tap.

SAME PROCEDURE AS LAST YEAR: For andre året på rad endte man på 10. plass.
0–1
RISKA

89 min
Riska
3. november – Vaulenbanen Tilskuere: 40 – Serie – Dommer: A Ajjour (Vidar)

44. Felix Alinyoh

En del forfall her spesielt på stopperplass slik at Ivar Evensen fra juniorlaget ble kalt opp.
Forfallslisten var som følger - Daniel Vatland (suspensjon), Kristoffer Muri (suspensjon), Fredrik Stray Tjaum (jobb), Audrius Mirauskas (jobb), Sander Oaland (skade), Erlend Høllen Sjøen (skade), Ceu Lian Khar (skade), Idar Røed Randeberg (skade).
Gode nyheter var at Jørgen Helland var tilbake fra offshorejobbing. Ørjan Bergum og Even Sandøy Nærum hadde vært borte hele uken og startet dermed på benken.
Vaulen (4–4–1–1): Eric Ordaz – Morten Nygård, Bendik Aarstad, Jørgen Helland, Vegard Natland – Thomas Surdal Arnesen, Alexander Nilsen Surdal, Daniel Lie, Ole Wick Henriksen – Sisco Mick – Denis Mehremic.
Spennende laguttak av Vaulen som hadde omskolert Jørgen Helland til stopper. Daniel Lie ble flyttet ned på midten slik at man fikk to jagende vepser på topp i Sisco Mick og Denis Mehremic.
Surt høstvær med sterk sidevind og regn.
Riska kunne ha tatt ledelsen før minuttet, men satte skuddet utenfor.
Morten Nygård stakk så fri Sisco Mick som stormet inn i boksen, men en gultrøye kom i mellom og fikk skjermet ut.
To minutter nå og Sisco Mick la igjen til Denis Mehremic som skjøt like over fra 20 meter.
Ny stor sjanse til Riska etter tre minutter da et innlegg slash skudd fra høyre gikk i tverrlegger og ned på streken. Keeper Eric Ordaz reddet returen.
Riska headet ballen inn etter fire minutter, men målet ble annullert for offside.
Mye nesten for Vaulen, men det ble ikke noe særlig ut av stussene inn i boksen.
Riska blåste så et langskudd like over etter ni minutter.
Daniel Lie headet så unna en Riska-corner etter 10 minutter. Morten Nygård snappet opp og startet en fin kontringsmulighet da han satte i gang Sisco Mick, men det rant ut i sanden.
Ny redning av Eric Ordaz som måtte gi retur på langskuddet etter 12 minutter.
Vaulen kom mer til hektene og var flinke å holde ballen lenge i laget. Etter 17 minutter skjøt Denis Mehremic utenfor da han fikk ballen på 20 meter.
Thomas Surdal Arnesen hadde det lille ekstra hos Vaulen. Han dro seg forbi backen og inn i boksen før stopperen fikk kastet seg inn og taklet til corner.
Ikke noe ut av den påfølgende corneren, men Vaulen bet seg fast og Denis Mehremic skaffet oss en ny corner etter 20 minutter. Den slo Ole Wick Henriksen inn fra høyre. Det oppstod dueller på femmeteren og Daniel Lie var nærmest for Vaulen før keeper fanget.
Sisco Mick la så kort til Vegard Natland i boks etter 21 minutter, venstrebacken kriget seg forbi sin oppasser og skjøt, men ble avblåst for det vi tror var armbruk.
Ny halvsjanse for Vaulen og Vegard Natland som skjøt noen meter tilside fra drøye 20 meter halvveis i omgangen.
Riska kom så tilbake i kampen og hadde tre halvsjanser i fasen som fulgte.
Så gult kort til Riska etter 32 minutter da de sparket ned Thomas Surdal Arnesen som var på vei igjennom.
En småkaotisk fase fulgte og Eric Ordaz hadde blant annet et utspill som gikk rett i en gul spiller på 25 meter, men heldigvis red vi av stormen.
Riskas venstrekant satte så fart og skjøt ballen på tverrs av mål. Muligens var keeper i den for det ble dømt corner etter 40 minutters spill.
Omgangen endte målløs. Mye pent og pyntelig spill av Vaulen dog uten særlig sluttprodukt. Man hadde forsvart seg godt. Hele forsvarsfireren hadde vært meget gode.
Tre planlagte bytter her. Keeperskifte da Endre Lien erstattet Eric Ordaz. Med juniorkamp på søndag tok man også av Thomas Surdal Arnesen og Morten Nygård, inn kom John Herman Ås og Ørjan Bergum. Ås tok plass på backen, mens Natland ble skjøvet opp på kanten.
Samtidig startet det å bli mørkt og flomlyset syntes ikke til å være programmert til å komme på en lørdag.
Vaulen startet omgangen friskt. Etter 55 minutter kom man til noen store sjanser. John Herman Ås la inn i beina på Denis Mehremic, men han hadde to gule på seg og måtte legge tilbake til Ås. Nytt innlegg som gikk forbi Lie og over til Bergum. Ballen ble slått tilbake til Ole Wick Henriksen som testet skuddfoten, men keeper hadde få problemer med avslutningen som gikk rett på.
Chris André Mannes erstatet Sisco Mick på topp etter 58 minutter.
Rundt timen og inn tok Riska initiativet i kampen. Etter timen kom dem til skudd i boksen, men Vegard Natland kastet seg i mellom og fikk blokkert.
Fem minutter senere leverte Riska et akrobatisk forsøk som gikk over.
Midtbanespiller Even Sandøy Nærum kom inn for spissen Denis Mehremic etter 69 minutter. Det betød at Daniel Lie gikk opp på topp.
Enorme sjanser for Riska etter 72 minutter. Først en strålende redning av Endre Lien. Ikke over da returen ble blokkert på strek av Jørgen Helland. Sjansene oppstod da en vaulenstopper hadde et grovt balltap som siste mann.
Riska styrte kampen og Vaulen slet med å etablere angrep.
Samtidig var det såpass mørkt at dommertrioen nok startet å få problemer slik at det oppstod litt gemytt blant spillerne over noen avgjørelser.
Riskas nummer 23 fikk så gult kort da John Herman Ås fikk seg en smell etter 83 minutter.
Endre Lien var igjen viktig for Vaulen da han leverte en dobbelredning etter 85 minutter.
Så et hyggelig bytte for Vaulen da nok en juniorspiller skulle få sjansen til å vise seg frem. Ivar Evensen kom inn som høyrekant for Ole Wick Henriksen etter 86 minutter.
17-åringen kunne ha fått en drømmedebut. Ballen ble nemlig brettet ut mot høyre i retning Evensen, men han rakk akkurat ikke fram til ballen som fikk fritt forbi på 16 meter.
Vaulen øynet håp om seier og flyttet frem folk på et offensivt frispark etter 89 minutter. Isteden vant Riska duellen og startet en kontring på høyre. Innlegget fra siden ble fluktet vakkert inn i lengste kryss til 0-1.
Kjedelig å slippe inn en goal såpass sent i kampen. Vaulen prøvde å svare og la om til tre mann bak. Noe som skulle føre til et lite press.
Jørgen Helland fikk gult kort etter 91 minutter for protester da en medspiller ikke fikk et frispark.
Minuttet senere fikk man dog et frispark på høyre samtidig som Riska fikk gult kort. Frisparket ble slått inn i boksen. Vegard Natland prøvde å stusse ballen, men hadde ikke i nok hårgele slik at ballen spratt unna.
Nærmere fem minutter ble lagt til før dommeren blåste av. Tross tap var det spillemessig en liten opptur for Vaulen som har vært litt småslurvete den siste tiden.

DAGENS BEACHBOY

Jørgen Helland ble kåret til Vaulens beste i sin nye rolle som stopper. Han vant dermed gavekort på massasje hos Vaulen Kiropraktorklinikk.