Nytt tap
(03.11.05) Vaulen førte igjen store deler av kampen, men ble slått 4-2 av Buøy.
MÅL: Morten Wiik banket inn et flott mål og var banens beste så lenge kreftene holdt.
BUØY
4-2
8. "Sakki"
28 min
33 min
Morten Wiik (Ronny Hauge)
34 min
Anders Idsø (Ronny Hauge)
Henning Nilsen
44 min
Asle Slettehaug
50 min
9. "Rolla"
52 min
13. Bertil Lone <- 46 minutter
Vaulen startet friskt og hadde Buøy nede i telling. Sjansene kom på løpende bånd, men ballen ville ikke mellom stengene.
Etter 3 minutter sendte Stein-Ivar Andersen opp en lang ball til Morten Wiik som la igjen til Anders Idsø, Andi førte ballen frem til 20 meter før han skjøt halvmeteren utenfor høyre stolpe.
Ny stor sjanse kom etter 9 minutter da Wiik la igjen til Ronny som prøvde å sette ballen lavt forbi keeper fra 16 meter, men Bjarte Jonassen i Buøy-målet reddet med foten. Like etter kom reprisen, bare nå var det Hauge som la igjen til Wiik, men keeper reddet igjen.
Eivind Ankerheim fikk en kanonmulighet etter 20 minutter, da Anders Idsø la en strålende pasning over fra venstre. Ankerheim klinket til på helvolley, men måtte fortvilende se ballen stryke over tverrleggeren.
Etter 26 minutter slo Wiik inn til Magne Christiansen på løp, men skuddet kom for tett opp i keeper som reddet.
Så to minutter før sidebytte fikk Buøy sin første sjanse. Kjetil Aasland snublet da han rygget etter en ball og plutselig var Buøyspilleren helt igjennom, alene mot keeper satte han ballen nådeløst nede i hjørnet.
I pausen kom Tom Elseth inn for Bernt Erik Næsse.
Vaulen startet andre omgang virkelig bra. Først spilte Wiik igjennom Hauge som var klar til å lobbe over keeper fra 16 meter da en Buøy-spiller i siste liten kom torpederende inn med en fot.
Så etter 33 minutter fikk Vaulen endelig ett mål da Ronny Hauge kjempet seg forbi på høyrekanten, han la flatt inn mot andre stolpe hvor Morten Wiik blåste ballen opp i nettaket utagbart for keeper.
Kampen ble snudd på ett minutt for like etterpå trillet Vaulen opp et genialt angrep. Wiik flikket frekt et innkast videre med utsiden av foten til Ronny Hauge som på utsøkt maner slo igjennom Anders Idsø. Andi rundet keeper og la ballen i det tomme målet med høyrefoten!
Etter 36 minutter var Vaulen nær ved å punktere kampen da Stein-Ivar Andersen slo inn fra høyre til Ronny Hauge som med brassespark skjøt i stolpen, ballen spratt langs linjen før Buøy fikk klarert.
40 minutter nå og Tom Arne Bø Pedersen leverte et tigersprang på en Buøy sjanse alle så i mål. Ballen ble gitt til corner som Henning Nilsen headet inn i hjørnet.
Så var det jevnt slutt for Vaulen som mistet gløden. Buøy ålte seg lett igjennom og Tommen hadde flere redninger med bein og armer.
Etter 46 minutter kom Bertil Lone inn for Thomas Nyland, Bertil som er en kompis av Ronny og Co..
Ti minutter før slutt laget Vaulen frispark 20 meter fra eget mål, Asle Slettehaug var nådeløs og satte ballen i mål via tverrlegger.
To minutter senere ble det 4-2 da en Buøy spiller fikk god tid til å sette ballen i mål like på innsiden av boksen.
En artig episode kom etter 53 minutter da Asle Slettehaug igjen prøvde seg på et frispark, ballen gikk rett mot mål, men en kald Tommen bare flyttet seg og lot ballen gå i nettet. Frisparket var nemlig indirekte og dermed utspill fra keeper!
På slutten var det bare et lag på banen og Vaulen får nå heller se frem til gruppespillets siste kamp neste onsdag mot selveste Hinna!