Villdyret våknet med 64-åring i buret
(03.09.19) Målrik affære da C-laget tok i mot Tjensvoll tirsdag kveld.
Etter en laber start stod det 2-2 til pause. I andre omgang våknet villdyret anført av Harald Øksnevad i buret!
Les Jarle Eikes referat nedenfor statistikkdelen.

10–5 Tjensvoll
3. september – Vaulenbanen – Serie – Dommer: Egil Gelupa (Tjensvoll)

12. Tom Arne Bø Pedersen

En del forfall fra nøkkelspillere, men man hentet inn en nye krefter i keeper Harald Øksnevad (64).
KAMPEN
Laber start første kvarteret. C-gutta stod med begge beina sementert i kunstgresset, og lot Tjensvolls stjernespiller se ut som Lionel Messi. Heldigvis hadde man  debutant Harald Øksnevad (64) mellom stengene. Harald var stor kampen gjennom og fikk vekket de mer etablerte c-lagsspillerne til liv.
Ole Wick strålte etterhvert med sine presise avslutninger, og sin stoiske ro i spillet. 5-3 målet var minneverdig. Unge Wick lader fra midten, sklir på et frimerke, og var nok den eneste som ikke så ballen fyke inn i hjørnet.
Må også nevnes at, det for første gang i c-lagets 24-årige historie, ble laget tre mål på corner. Alle assistert av Reffens venstrefot.
BB: Ole W & Harald. Han gode på Tjensvoll var nære, men får minus på temperamentet.
Dommer: Egil Gelupa, Tjensvoll. Myndig og god i en tidvis amper affære.