Lokalderby
(03.08.06) Stinne av trening ble kampen mot Hinna vanskelig for Vaulen. 0-4 var i overkant, men for all del en tankevekker.
YDMYKET AV LILLEBROR: 4. divisjonslaget Hinna med storseier over Vaulen.
0-4
HINNA
18 min
Erik Hamre
46 min
Rolv Erik Aarrestad
77 min
Rolv Erik Aarrestad (str.)
83 min
Nils Petter Aarrestad
3. august - Hinna  - Tilsk.: 20 - Treningskamp - Dommer: Leidulv Nygaard (Tjensvoll)
10. Anders Dale
15. Ronny Hauge <- 45 minutter (-> 67 min)
19. Tom Stian Sunde <- 67 minutter
10. Eirik Ekholdt <- 45 minutter (-> 67 min)
18. Ørjan Olsen -> 45 minutter
22. Stian Husvæg -> 45 minutter
25. Christian Lyse -> 45 minutter
Vaulen manglet Stian Refvik som var opptatt med sin første dag i millitæret. Anders Idsø har slitt med kyssesyken i sommer og trenger minst to uker til før han er klar. Robert Hovland er på ferie hjemme, men kommer tilbake neste uke. Stian Lima er på jordomseiling frem til 8. september. Eivind Staurland er opptatt med jobb. Alexander Landsnes var heller ikke tilgjengelig til denne kampen.
Tom Arne Bø Pedersen er i fremgang og har i sommer kastet krykkene.
Vaulen (4-3-3): Eric Ordaz - Stein-Ivar Andersen, Christophe Dagsland, Sverre Gjuvsland, Gisle Aanerud - Andreas Fløgstad, Thomas Idsø, Anders Dale - Ronny Hauge, Tom Stian Sunde, Eirik Ekholdt.
Vaulen startet i en skjev 4-3-3 formasjon. Mest overraskende var det kanskje at Christophe Dagsland ble brukt som stopper!
Gisle Aanerud er hjemme fra studier i Danmark og startet som venstreback. Gisle spiller normalt for tredjelaget til den danske storklubben Frem.
A-laget hadde hatt en knallhard økt på onsdagstreningen, noe som viste igjen på banen. Vaulen trillet mye ball, men bevegelsen var liten og man kom ikke fremover.
Etter 13 minutter kom Vaulens første virkelige sjanse. Gisle Aanerud fikk gå veldig uforstyrret fremover og fra 25 meter knallet han til og traff oppsiden av tverrleggeren!
Vaulen lullet seg inn i sin egen selvfornøyhet og spillerne gjorde litt ekstra med ballen hele tiden slik at bevegelsene stoppet opp, mens Hinna hadde full kontroll bakover.
Så kom sjokket. En ball ble slått i bakrommet og en Hinnaspiller var glemt igjen. Erik Hamre kom alene mot mål og la ballen elegant over keeper Ordaz til 0-1.
I det 24. minutt fant Thomas Idsø Tom Stian Sunde inne i boksen, han kranglet seg fri, men måtte se skuddet trille utenfor.
Den nye 4-3-3 formasjonen fungerte dårlig og de tre leddene jobbet dårlig sammen. I tillegg ble det slått mye langt uten adresse. Etter 28 minutter la trenerne Tangen og Søyland om til 4-4-2 med Ekholdt og Sunde på topp.
Formasjonsbyttet endret egentlig ikke så mye for det var bokstavlig talt feriefotball. Gåfotballen forsatte til dommer Nygaard blåste til pause.
I pausen gjorde Vaulen tre bytter. Keeper Eric Ordaz ble erstattet av Ørjan Olsen. Stian Husvæg kom inn for Ronny Hauge, mens Christian Lyse tok Eirik Ekholdts plass.
Man trodde på bedring i andre omgang. Slik skulle det ikke gå for før minuttet hadde gått mistet man ballen på egen banehalvdel, Rolf Erik Aarrestad trakk frem en klassiker fra sitt finteregister før et tåskudd fra 16 meter fant nettet.
Vaulen slet med å finne motstanderens løkpose og etter 52 minutter hadde Tommy sin store sjanse. Tom Stian Sunde la ut til Andreas Fløgstad på høyre, man kom ned til dørlinjen og en nydelig kross fant hodet til Tom Stian som måtte se headingen snirte lengste stolpe.
Vaulen presset på i denne perioden og kom til et par halvsjanser som da Dales noe løse flikk ble stoppet på linjen, mens Husvægs skudd ble fanget av keeper.
Etter 61 minutter fikk Vaulen frispark langs høyresiden av 16 meterboksen, Thomas Idsø løftet inn til Anders Dale som helt fritt fikk stige, men keeper var lynraskt nede i sitt høyre hjørne og plukket.
Etter 67 minutter foretok man to nye bytter. Ronny og Eirik kom inn igjen, ut gikk Steini og Tommy.
Fast-Eddi kom seg til en skuddmulighet minuttet senere, men skjøt over.
Et innlegg fra Christian Lyse etter 73 minutter fant Stian Husvæg på andre stolpe, han headet inn til Ronny Hauge som i duell innenfor 5 meteren headet over.
Gisle Aanerud var litt vel ivrig etter 76 minutter da han dro ned en Hinnaspiller i eget felt, dermed et unødvendig straffe. Rolf Erik Aarrestad sendte ballen til venstre, mens Ørjan sjanset feil side.
Dette var pinlig og verre skulle det bli etter 83 minutter. Man ruste i forsvar og en ball ble slått i 45 til Nils Petter Aarrestad som kaldt plasserte ballen i lengste hjørne.
Vaulen kom nær etter 88 minutter da Stian Husvæg plafret i vei en suser, ballen fikk en farlig sprett like foran keeper som såvidt fikk slått ballen til corner.
Det hele endte 0-4, så får vi trøste oss med at det bare var en ubetydelig treningskamp. Vi får håpe på mer overskudd til tirsdag når man møter Skjold i serien.