Tredje strake
(03.06.10) B-laget tok sin tredje strake seier da de torsdag kveld slo Mastra 3-1 på bortebane.
Dermed har man klatret til 3. plass på tabellen.
Vaulen stilte med et spennende lag med syv spillere fra A-troppen og en junior.
Ole Nilsen Salthe (bildet) stod for målene sammen med Idsø og Høvring.
Ole Nilsen Salthe
3. juni – Mosterøy stadion Serie – Dommer: Osvald Høyland (Kåsen)
12. Hans Baardsgaard -> 80 minutter
Starten på kampen kunne ha vært bedre. Folk som hadde sagt de skulle være med møtte ikke opp. De tok heller ikke telefonen da vi prøvde å få fatt på dem.
Så til alle dem som klager på lite spilletid bør gjerne gå i seg selv. Er ikke første gang at vi er veldig lite folk til kamp. Men jeg vil rose alle de 11 som møtte opp og gjorde en kjempekamp og også til Haizen som stilte opp og fikk spille mot slutten.
Vi hadde ventet oss bra motstand da Mastra leder puljen og hadde mange tidligere Vidar- og Vikingspillere med seg.
Det var vi som gikk utpå banen og styrte kampen fra starten av. Kampuret viste ikke mange minuttene da Sven Ole Høvring fikk kjempetreff og scoret fra omlag 20 meter.
Etter målet så skapte vi mye og skulle vel strengt tatt scoret både et og to mål til. Dette ville Anders Idsø gjerne gjøre noe med. Han får ballen fra 30 meter, skyter med utsiden av foten over keeper og i mål. Et kjempemål!
Vi styrer nå kampen og det lille de kommer til rydder forsvaret opp i med stil. Men som ofte er i fotball, når et lag ikke scorer på sine store sjanser, så er det motstanderen som scorer etter en dødball rett før pause.
Så da står det 1-2 til hvilen.
I pausen blir vi enige om at vi skal ligge kompakt og rydde unna, for Mastra vil nok gå ut i hundre fra starten av. Det gjør dem ikke slik at det er vi som styrer også denne omgangen. Vi skaper utrolig mange store sjanser uten å omsette dem.
Så finner lille-Ole, Ole Nilsen Salthe, ut at han skal ikke være dårligere enn Sveno og Anders. Så han prøver skuddfoten fra 20 meter og han beviser at skuddene fra Riska-kampen ikke bare var flaks, for han setter den i lengste og Vaulen er da oppe i 1-3.
Etter dette så hender det ikke så mye utenom at Haizen kommer inn for Sveno. Haizen kunne nok hatt et mål om han bare hadde brukt den store farten, som vi alle vet at han har...
Synes det var en kjempebra kamp og gjerne det beste B-laget har spilt i år? Alle leverte kjempespill, men jeg kan godt trekke frem Espen fra juniorlaget som la ned en meget bra jobb på topp. På en slik dag blir de allikevel urettferdigt å trekke frem enkelspillere, så alle får godkjent og vel så det.