MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Oli show
(03.06.03) Vaulen spilte en taktisk flott kamp mot et bra lag, Ole Bjørn Bredesen (2), Christian Lie og Eirik Ekholdt puttet for Beachboys.
OLI: Ole Bjørn Bredesen fikk spille på drømmeplassen som venstreback. "Dette er jo kjempekjekt, men er det ikke offside med," lurte Oli.
KFUM hang bra med i starten og Vaulen klarte ikke å score tiltross fine sjanser.Først var det Kjetil Stensland som prøvde venstreslegga, men KFUM-keeperen fistet til corner. Så på en annen corner ruvet Espen Særvoll, men ballen gikk like over. 
Eirik Ekholdt fikk tildømt seg et frispark like på 8-meteren, Trond Rossemyr var våken og slo på tverrs til Ole Bjørn Bredesen som vakkert plasserte nede i motsatt hjørne til 1-0.
Venstreback Oli var også mannen bak 2-0, etter å ha driblet seg inn i banen skøt han igjen nede i hjørnet.
Vaulens tredjemål kom etter en feilpasning i KFUM-forsvaret. Christian Lie takket for tilbudet og dermed 3-0!
Like før slutt skulle endelig Eirik få seg ett mål etter flere sjanser. Trond Rossemyr slo til innbytter Jostein Jensen som spilte en touch med utsiden av foten over til Eirik Ekholdt, ballen gikk nå så fort at KFUM ikke klarte å følge med. Dermed fikk Eirik Ekholdt tid til å dempe og skyte ballen i nettet! 
Juniorkeeper Steffen Hegelstad hadde holdt nullen, men i slutten ville alle Vaulen spillerne frem. På tampen fikk KFUM derfor et trøstemål, slik at sluttresultatet ble 4-1 til Vaulens fordel.
KFUM kam 2
1-4
VAULEN 3
3. juni - Lassa grus 3 - Serie
VAULEN C
1. Steffen Hegelstad
2. Kjetil Stensland
3. Espen Særvoll
4. Ole Bjørn Bredesen
5. Eirik Ekholdt
6. Trond Rossemyr
7. Christian Lie
8. Jostein Jensen
9. Frode Lima