Så var sesongen slutt...
(02.12.08) Vaulen røk ut av kvartfinalen i POL-turneringen etter 2-1 tap for Hundvåg.
Vaulen kom best i gang og tok ledelsen ved Christian Lyse som viste klasse etter 4 minutter.
Hundvåg utlignet like før pause med et kanonskudd, så seks minutter før slutt satte de gule inn vinnermålet fra kort hold.
HUNDVÅG
2-1
4 min
Christian Lyse (Are Meling)
Hundvåg
27 min
Hundvåg
54 min
2. desember - Tasta kunst - Tilskuere: 15 - POL kvart - Dommer: R Urban (KFUM)
18. Ørjan Olsen
2. Magnus Torgersen
5. Espen Klette
26. Stian Refvik
9. Stein-Ivar Andersen <- 44 minutter (-> 53 min)
22. Magne Christiansen
27. David Møller <- 30 minutter (-> 44 min)
21. Alexander Surdal Nilsen
30. Are Meling
11. Christian Lyse <- 53 minutter
23. Bjarte Rannestad -> 30 minutter
3. Endre Tangen
Magne Christiansen var tilbake etter ferie hos Vaulen.
Vaulen (4-4-2): Olsen - Torgersen, Klette, Fossmark, Refvik - Andersen, Christiansen, Møller, Surdal Nilsen - Meling, Lyse.
Vaulen tok en tidlig ledelse på et vidunderlig mål. Ørjan Olsen slo et presist utspill til Are Meling i midtsirkelen som stusset videre. Christian Lyse rykket fra og kom ned mot venstre hjørne av boksen, keeper kom rusende ut, men med en delikat touch sendte Vaulenspissen ballen ned i lengste hjørne.
Tempoet på ballen var seint på glatten og det meste av spillet klumpet seg i sammen på midten. Hundvåg kom til en rekke cornere, men virket ikke farlige ellers.
Etter 27 minutter hadde Vaulen en stor sjanse. Are Meling sendte ballen ned i høyre kanal til Stein-Ivar Andersen. Ballen ble lagt ut igjen til Are Meling, som hadde beveget seg til 16 meter sentralt foran mål, skuddet gikk løst ned mot høyre hjørne og keeper reddet lett.
Istedenfor kontret Hundvåg og Toris vakre skudd fra 25 meter føk opp i venstre vinkel.
I pausen kom Bjarte Rannestad inn for David Møller på Vaulens midtbane.
Are Meling ble dratt over ende på kanten av boksen etter 37 minutter, dommeren dro situasjonen utenfor boksen og frisparket ble det ingenting av.
En håpløs klarering fra Pål Debes fant Are Meling etter 38 minutter, men fra 20 meter skjøt han over.
En heldig Are Meling fikk sendt ballen videre til Christian Lyse med ryggen etter 39 minutter. Fra 17 meter kunne Lyse ha forsert mer, men skjøt i steden meteren over.
Dommer Ronald Urban ga gult kort til en Hundvågspiller etter 44 minutter.
Samtidig kom David Møller inn igjen, ut gikk Stein-Ivar Andersen.
Are Meling ble avblåst for offside etter 48 minutter da han headet via keeper og i tverrlegger.
Magne Christiansen slo en lur ball til Alexander Surdal Nilsen som dempet seg forbi forsvareren, fra 20 meter skjøt han via en Hundvågspiller til corner.
Christian Lyse pådro seg en strekk i en løpsduell og Stein-Ivar Andersen kom inn igjen etter 53 minutter.
Hundvåg gikk opp i føringen etter 54 minutter da man fra 12 meter fikk satt ballen flatt til venstre for keeper.
Et langt frispark fra Stian Refvik etter 58 minutter fant Magne Christiansen som slo ballen videre til Are Meling, ballen ble sklidd i mål, men dommeren blåste for offside.